İreyiz dün konuşurken bu yıl Konya ve TOROS özel endüstri bölgelerini kurduk dedi. Ceyhanda ise inşaat bu yıl 2. yarısında başlayacak der....:oleyo:
Printable View
İreyiz dün konuşurken bu yıl Konya ve TOROS özel endüstri bölgelerini kurduk dedi. Ceyhanda ise inşaat bu yıl 2. yarısında başlayacak der....:oleyo:
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
17sn
ABD'de Temsilciler Meclisi'nin Cumhuriyetçi üyesi Kinzinger, Dış İliştiler, Finansal Hizmetler, Gözetim ve Reform, Adalet ile Kaynaklar ve Yollar komitelerine Rusya'dan S-400 hava savunma sistemleri alımı nedeniyle Türkiye'ye yaptırım uygulanmasını öngören bir teklif sundu-NTV
Vayyy p.ştlar Osmanlı şahlanıyor ya kıskandılar bizi....:yahoo::halay:
Aramco depolama tankları sözleşmesini ödüllendirdi
21 TEMMUZ 2020 TARAFINDAN INDRAJİT ŞEN
Sözleşme Ras Tanura rafinerisinde beş depolama tankının değiştirilmesini kapsamaktadır.
Kalleş suudlar, bize iş vermezler...:drunk:
Sabah sabah gene ayar var tekoya , sabır zorlama hareketleri bunlar..
Paylaşımlarım sohbet amaçlıdır...
Herkese günaydın
Bir günde ekranı açılımı şaşırayım mk
CFS ile hayellerimin gerçekleşeceği bir Tkfen istiyorum artık.
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir
Ortak bu CFS için koreli, japon aklına ne gelirse ortak olmak için can atar. Türkiyede hazır pazar var onu bırak Mersinde olması sebebiyle tüm akdeniz ülkelerine, avrupaya, afrikaya çok rahat ihracat imkanları olacak. İşçilik dahil 633 dolara üretilen ürün 1200 dolar/tondan satılacak, 5 senede amorti eder kendini bu tesis....hayırlı bir haberi hepimiz bekliyoruz ama kalleş Mırat göndermiyor...:drunk:
Kar tahminlerine baktım ama 6 gün kaldı hala yok bişeyler....
ÜNLÜ 88 milyon demiş ama sadece döviz-faiz geliri onu geçer. koca şirket tüm işlerinden zarar ediyorsa niye hedef fiyat veriyor ibişler oda belli değil...