Sağ ol varol üstadım.
Hocam güzelim ege kıyıları dururken tatil için Antalya yı neden tercih ettiniz? Acayip sıcak ve de nem oranı çok yüksek. Ancak bir artısı var. her şey turiste odaklı olduğu için her türlü imkan var. Onların sayesinde yerliler de bundan faydalanabiliyor. Benim oğlan Alanya da beş yıl görev yaptı. Aman yarabbi ne sıcak ne sıcak izmir i mumla arattı. Gündüz hadi tamam diyelim ama gece bile deniz kenarında yaprak kımıldamıyor. Ama plajlar çok güzel. Su sorunu yok. Bu yönleri iyi. İzmir e dönüş yapıldı. Bu arada oradan bir yazlık alındı. Çünkü fiyatlar çok uygundu. Ama iş güç gibi nedenlerden dolayı iki yıldır adım atamadık.Yalnız çok kaliteli insanlar var. Emekli olan üst düzey bürokratlar, yargı mensupları v.s gibi insanlar çok. Bir de her taraf turist kaynıyor.
Çeşme ye gelince bir yerin adı fazla öne çıkınca oradan kaçacaksın. İnan ılıca otelin arkasında daracık sokaklar sağlı sollu yazlık dolu. Araç girişleri yasak. Plajlar paralı. Su yok. C.tesi ve pazar günleri çevreden gelen şalvarlı, arabeskçi gruplar yüzünden denize girmek istemezsiniz. Üstelik bütün çöplerini orada bırakıp giderler.
Eğer kafa dinlemek istiyorum benim için sosyal yaşam yani gece hayatı ,dans,müzik v.s önemli değil diyorsanız. Dikili, burhaniye, Ayvalık gibi yerler size uygun olabilir. Tabi fiyatlar oralarda da uçtu. Bol kazançlar
usd/tl ‘de hareketin 6.85 de kalmayacagini dün belirtmistim .
6.90 seviyesini test ettik
tabi bu yükselis endekse olumlu yansımaz
geri cekilmesi usd’nin endeksi 1120 üstüne tasiyacaktir