Originally Posted by
ERSOYDELTA
TATİL yaptırmadınız bir rahat kafayla sattık tatile gittik diye yükseltmeleri mi gerekli?
HAYIRDIR PAZARLAMA devam mı gençler?
###
evet ekim ayı yeşil bar oldu ancak bu şu demek değildir "yükseliş devam edecek" anlamına gelmiyor aksine kardeşim biz çok verdik vatandaş gaza geldi bıraktı elimize şimdi onlardan aldıklarımızı pazarlamak gerekli anlamını TAŞIR
###
YEDİRMEZLER
###
boşuna şuan vatandaşa pazarlıyorsunuz
###
Güçlü bir kriz başlangıç yılları 2017-18-19
Ben halen bankalarda para tutabilen insanların cesaretlerine şaşırıyorum
veya vatandaşta para kalmadı sanırım tutanların hepsi dünyayı yöneten grupun adamları
benim tahminlerim halen geçerli arkasındayım
yeni bir MICHEAL BURRY olmak isterim krizi bilip adamın bir hayatını okuyun veya belgeselini izleyin
çok üstüne gitmişler çook
####
bence grafik ekleyecekseniz ÇİZİMLERİMİ EKLEYİN gerçek teknik analiz OLARAK bunlar benzerleştirme grafiği
BEN NEREDE oLDUKLARINI SÖYLEYEYİM: 162.mesaj ve sonrasında mevcutlar tam 16 tane birbirinden farklı analizim mevcut
ve NE SÖYLEDİKLERİNİ AÇIP BAKRSANIZ anlarsınız.:bana söyledikleri "ÇAKILACAZ HEMDE ÇOOK FENA"
bilmem belki sizlere farklı şeyler anlatırlar,okumasını bilene çok şey anlatırlar
###
amerikanın aşırı hızlı yükselmesi BENİM İÇİN SAT sinyalidir
NEDEN Mİ :::: çünkü ABD borsaları aşşırı aşşırı şişkin genel teknik analiz der ki SON TURN pointler daima sert yükseliş veya dip arayışalrı ile OLUŞUR
####
bizdeki durumda aynı TEKNİK BİR DÜZELTME YAPTIK AKLI OLAN zaten sattı birilerine PAZARLAMANIZ GEREKLİ Kİ satabilin alıcı gelmezse kime satacaksınız?
####
sistem in özeti bu şekilde bu zamandan sonra AKLI yıllardrı başına gelmiş vatandaşa zor satarsınız.
#####
düşünün bir ben her gün tATİLE çıkmadan önce 3 kurumdan günde 1500 adet emir İletiyorum 30 farklı hisseye
şimdi sadece SHORTLAR ile bekliyorum
#####
2019 u kime sorarsanız sorun şifre okuyan adamlar bile kriz başlangıcı diyecektir.
youtube da videolar mevcut bu konuda yanlış anlamayın bu videoları sizinle değil kimse ile paylaşmam
ÇÜNKÜ piyasayı okumamı sağlıyor.şifreleri veriyor.
#####
aynı şekilde medya gazete dergiler üzerlerindeki şifrelerde mevcut onları okumak ise çok basit
bunlarıda kimseye anlatmam benim gizli silahlarım.
#####
Bunlar bir yandan HİSSE pazarlarken diğer yandan SAT demekte birilerine doğrudan adamların oyunları bu
#####
neyse konuyu dağıtmadan:
varsa gerçek TEKNİK analizleriniz ekleyin millet nasiplensin ben tekrar TEKRAR eklemesinide bilirim ancak eklemek zahmetli
buna rağmen adresleri belli : 162. mesaj ve devamındaki GRAFİKLERİ mutlaka kaydedin indirin
faydalanın
####
bir süre daha tatilin uzayacak fiyat bile takip etmiyorum kendime sözüm var kasım ayı sonuna kadar fiyat takip etmiyorum
DOLAR takip ediyorum 3,55tl den alırım şubatta 4,21tl (yanılma payı eklemeyi unutmayın %1,2)
satarım o zamana kadar kesinlikle YASTIK ALTI DOLAR bankaya ASLA YATIRMAM.
isterse %500 faiz versin.
ALTIN da olabilir çünkü ALTIN ALIRSANIZ DOLARIN yükselişini de satın alırsınız.