Sizi tebrik ediyorum.
Printable View
Hayırlı olsun arkadaşlar. Beklenti doğrultusunda geldi. Benim hayallerim gerçekleşmedi. Diğer bilançolara bakacağız. Sonuç olarak tahtacımız ne derse o. 👏👏👏👏👏🧿
Sayın gameover sizin ki biraz hayaldi.
63.5 milyon TL sermayeye 42.5 milyon TL kar
50 milyon üzeri kar gelse güzel olurdu.
Bu karda fena değil.
Diğer faaliyetlerden gelir olmayınca karda yükselme olmamış.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.
Bilanço güzel. Ortaklığın başlangıcında biraz tereddütlüydüm, o anlamda rahatlatıcı oldu. Brüt kar marjını koruyup koruyamayacağı konusundaydı en büyük soru işareti, onu muhafaza edebildiğini gösterdi bu bilançoda. Karlılık 50ye yaklaşabilirmiş, yatırım faaliyetlerinden giderler 2 milyon olmuş, bir de Genel Yönetim Gideri biraz yüksek bu çeyrek. Geçen yıl olduğu gibi bu sene de GYgiderlerinin ciroya oranının ileriki çeyreklerde azalarak gitmesini beklerim, karlılığa olumlu etki edecektir. Şimdi bize ciro lazım, bunu sağlayacak olan geçen çeyrekte hareketlenen ihracat payını yükseltmeye çalışmak ve artan fiyatlar. Dipnotların hepsine bakamadım henüz, gece bakınca birkaç ekleme yapmak gerekebilir.
Ama en azindan fk 10 u hak ediyor...
Fk 10 nun altinda tahtaciya 1 lot bile vermem , herseyin bir degeri var...ama bizim tahtaci sadece in cik yaptirma derdinde....hayatini stresle gecirmeyi seviyor bizim tahtaci...hizli yaslanacak :)