Hadi yürü bakayım
Printable View
Hadi yürü bakayım
Jbl kulaklık aldık desteğimizi attık reel olarak bekliyordum bizim kız ne zaman bu kulaklıktan isteyecek diye kulak içi bozuldu şarj etmiyormuş felan filan neyse hiiç ikiletmedim gel alayım dedim
İlk hedef 32.20 artık 29 larda Bi sıkışıyormuş gibi yapar ama
Kar iyi gelmiş 277 milyon civarı. Bir yandan geri alımlar sürüyor.
Dün itibariyle
Şubat 2023 tarihli Yönetim Kurulu kararıyla başlatılan pay geri alım işlemleri kapsamında 6 Mart 2023 tarihinde yapılan alımlar tabloya eklenmiştir. 6 Mart 2023 tarihinde 26,10 – 26,26 TL fiyat aralığından (ortalama 26,21 TL) 25.000 adet pay geri alınmış ve Şirketimizin sahip olduğu AZTEK payları toplam 472.118 adet olmuştur. (Şirket sermayesine oranı %0,4721)
Çok bişey söylemiyecem 3.Ç den biraz düşük ama olsun bu şirketin en iyi bilançoları 3.Ç çeyrek lerde geliyor demek ki yaz aylarında kulaklık satışları daha fazla oluyor anlaşılan sene sonu için iyi bir bilanço ben çeyreklik bazda 100 milyonun altına düşmez damiştim kendimce ama 88 mil geldi
Geri alımı da çok ağırdan alıyor yönetimi de az çok anlıyorum fiyatı şişirmeden toplamak istiyorlar bana göre şirket alımları bitince bu tren kalkar ama bayağı Bi zamanı var daha
Penta nın bilançosu gelmiş miydi onla Bi kıyaslasaydık hele