bizim tay sakatlandı herhalde 2 ligi de konyaya kaptırdı üçücülügü ve dördü de poltk ve bryat a kaptıracak ama ahıra girmem kapıyı kitlettirmem diye inat eder durur vay köftevur vay hepsini ateşle ama gerilerde nal topla hiç yakıştı mı :notr:
Printable View
bizim tay sakatlandı herhalde 2 ligi de konyaya kaptırdı üçücülügü ve dördü de poltk ve bryat a kaptıracak ama ahıra girmem kapıyı kitlettirmem diye inat eder durur vay köftevur vay hepsini ateşle ama gerilerde nal topla hiç yakıştı mı :notr:
Sabah bu %6 iken digerleri %2 falan degil miydi yavv.. simdi niye nazlaniyor
SM-G950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nazlı gelin gibi süzüldü ve dügün alayının sinirleriyle baya oynadı köftevur tahtacı kapıya kilit yetmez arkasına takoz dolduralım da açamasın :plc:
Yok mu bir haber 3+1 lerden (egeen, boschfren, konya+ bryat)
Birine çıkması bence ötekileri de sürükler.
CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
benim de çöregim kupkuru oldu beklemekten azcık su ikram etse de patron şu ekmegi ıslatıp da yesem diyorum yaş kemaline erdi dişler kesmiyorda gari :oleyo:
yeşilligimiz daim olsun dileklerimi iletirim yav sürekli kırmızı göre göre azgın birer bogaya dönmüştük birazcık neşemiz yerine gelsin bari de kızmadan incitmeden gerçek verileri paylaşalım hele de birisinden iyi bir kap haberi de düşerse halaycı başını kuraya tabi tutarız mı yoksa gönüllü çıkarmı bekleyip görecegiz ben bu hafta bfren den en azından kayıtlı haberi bekliyorum yanına bir de ödenmişi ekleyip aradan çıkartalım derse patron bizlere iyi bir yılbaşı hediyesi vermiş olur eee bfrenin uzatmaları bitti egerki spk tekrar uzatmaya izin vermezse süper olacak bekliyorum heyecanla.
hocam BRYAT önceleikle üstü atıp kalıcı olamsı beklenmeli.. kalıcı olduğunda güncelleriz..
https://i.resm.im/xL23SsG.png