Arzı 8-10 gün önce olan bi şirket için konuşmak erken. İlla ki bi silkeleyip tahtacısı, palası mal toplayacak. %70 astor ile oturup bekleyeceğim. Yolu sapa diye cv vermeye üşendim, çalışanı değil bi sakin olun da ortağı olalım :) ytd
Printable View
Arzı 8-10 gün önce olan bi şirket için konuşmak erken. İlla ki bi silkeleyip tahtacısı, palası mal toplayacak. %70 astor ile oturup bekleyeceğim. Yolu sapa diye cv vermeye üşendim, çalışanı değil bi sakin olun da ortağı olalım :) ytd
Şirketimiz,
1- Litvanya'da yerleşik özel firmalardan 30.01.2023 tarihinde muhtelif sayıda olmak üzere,
7.257.200.- € (YedimilyonikiyüzelliyedibinikiyüzAvro) bedelle "Güç Transformatörü",
1.687.296.- € (BirmilyonaltıyüzseksenyedibinikiyüzdoksanaltıAvro ) bedelle "Dağıtım Transformatörü",
2- İspanyada yerleşik özel bir firmadan 1.983.000.- € (BirmilyondokuzyüzseksenbinAvro) bedelle "Dağıtım Transformatörü" siparişi almıştır.
Her iki ülkeden alınan toplam sipariş bedeli 8.944.496.- € (Sekizmilyondokuzyüzkırkdörtbindörtyüzdoksanaltı Avro) 'dur.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.
Saygılarımızla,
Kap Haberi: Litvanya ve İspanya'da toplam 8.944.496 Euroluk sipariş alınmış.
Dün de düşme vakitlerinde İran ve Teiaş siparişlerinin teslim edilmesiyle ilgili kap atıldı. Ben bu patronu sevdim
Bu güzel haberler fonların mal çıkması için kullanılırsa halka arzlar yine halkın ırzına geçme sistemine dönmüş demektir halka 12 liradan vermediler ama 27 liradan veriyorlar bu anlaşılır belki ama yabancı payı yarı yarıya düştü fonlar mal çıkıyor bu ayak oyunlarını yapanları spk ve hükümet görmez çünkü onların parmağı olabilir