Endeks yükselişi ile tepki hareketi için almayı düşündüğüm hisseler;Alark-Arçelik-Desa-Mavi-Sasa-Sıse-Ulker (zayıf bir ihtimal de TOASA)
İçlerinden teknik- temel kombinasyonunu en çok beğendiğimi alacağım...
Saygılar/Başarılar....
Printable View
Endeks yükselişi ile tepki hareketi için almayı düşündüğüm hisseler;Alark-Arçelik-Desa-Mavi-Sasa-Sıse-Ulker (zayıf bir ihtimal de TOASA)
İçlerinden teknik- temel kombinasyonunu en çok beğendiğimi alacağım...
Saygılar/Başarılar....
Uzun vade için gözucu ile takip ettiğim hisselerde;Bntas-Desa-Tapdi-Elite (zayıf bir ihtimal de Koton)
Saygılar/Başarılar....
Kırmızı oku biraz daha uzatınca tam tersi bir durum var bari şu önceki dönem sütununu kapatsaydın da orada işine gelmeyen bir veri var :) Ne güzel, tabloları işine geldiği gibi yorumluyorsun işine gelmeyen bir veri olunca finansal raporlarda alavere dalavere olduğunu ima ediyorsun (2023/4Ç çook yüksek kar açıkladı) diyerek. Olumsuz nasıl bir veri bulurum çabasında olduğun için objektif olamıyorsun. Adam borçla yaşamayı seviyor :) hem yüksek enflasyon dönemlerinde borç iyidir. Temmuz ayında %7.88 oranla 550 milyon usd tahvil ihracı yaptı iyi bir oran.
Şükür bugünde güldürmedi....
Tengri han gibi baya kucuk yatirimciyida iceri aldi...
Bol kazanclar diyecegimde ,bu gidisle benim diyen borsacilari kümese hapsedecek....
Gecmiş olsun
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İki gram ciddi muhabbet okumak isteyenler, teknik bakış isteyenler için 7 Kasım'daki yorumu öne alayım dedim. Sen bunu dedin, hayır demedim, alçak puşt gibi boş muhabbetlerin arasında kaynamaz umarım. Bazen iki satır bir şeyler paylaşacak oluyorum, yazılanları görünce tüm hevesim kaçıyor. Bu arada hisse 150 lira falanken ben parayı ppfde tutuyorum, yukarı gidecek potansiyeli yok ama yükseliş trendi başlattığını görürsem icabında %10 yukarıdan alırım dediğimde eleştirenler vardı, onlara ne oldu acaba merak ediyorum.
Yazdıklarım deli zırvası olup, kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin.
https://i.hizliresim.com/bzej9xk.png
GÜNLÜK DOLAR...
--RSI günlük ve haftalıkta 30 un altına indi...
--yakın ve orta vadede olumlu bir beklenti olmayınca tepki bile gösteremiyor...
Hisse düşmeye başlayinca teknik alaniz uzmanı oldu.... Çıkarken temel analizci idi..
F/k.........6.34
fd/favök..4.36
pd/dd.....1.41