Abi market fiyatlarında özellikle çikolata abur cubur çok pahalı ayçiçeği yağı çok uçmuş. Et süt ürünleri uçmuş. Ramazan gelmeden tavuk eti ve süt ürünleri stoklayın.
Printable View
Abi market fiyatlarında özellikle çikolata abur cubur çok pahalı ayçiçeği yağı çok uçmuş. Et süt ürünleri uçmuş. Ramazan gelmeden tavuk eti ve süt ürünleri stoklayın.
Ben en küçük kıza enik derim. Bu dünyada en büyük şanssızlığım evlatlarımı doya doya sevemem oldu. dört evlat var. . İlki 2,25 yaşında askerde iken çıkmaz sokakta trafik kazası sonucu vefat etti ikincisi askerden geldiğimde 2000 Ağustos ta 1 yaşından fazla idi zor kabul ettirdim ev ile hastane arası o zaman git gel 4-5 saat olunca onu tam sevemedim üçüncüyü hastane de çömez olduğum için nöbet ağacı yaptılar mesai vs yok keriz olarak çalıştım çoğunda hastanede yattım eve gidip gelecek zaman bile bırakmadılar. Dördüncü de tadını çıkartmaya çalıştım cıvıl cıvıl geçti 18 yaşına geldi çok çabuk büyüdü bana göre. Küçük hala enik gözümde. Telefon da bile öyle kayıtlı. Eğer evli kız bir torun verirse ne hayallerim var bilseniz rüyalarım onun planı ile geçiyor.
Ben tavuk etinin kokusuna artık katlanmakta zorlanıyorum zaman zaman acaba bozulma ya yakın mı satıyorlar nedir? Bilemedim.
Dün de tarım krediden kaşar peyniri aldım tarsüt adında tost peyniri de değil taze süt kaşar olduğu halde damakta çok hafif bir acılık bırakıyor.
Geçen gün de tukaş barbekü sos öksürük şurubu gibiydi şikayet ettim İzmir'den Tukaş tan aradılar dedim tatildeyim yoksa bunu hıfzısıhhaya götüreceğim, böyle ürün bu kadar yıllık firmaya yakışıyor mu.
Vel hasılı kelam yiyecekler zehir olmuş paramızla zenirleniyoruz bu gıda terörü yeminlen ter türlü terörden daha kötü.
Bugün Mudanya'ya tekne gezisine katıldım şimdi sahilden yazıyorum buraya gelen olursa derin kase isimli işletmede gözü kapalı yemek yiyebilir mükemmel et ve tavuk döner ler ve İstanbul'un yarısı fiyat, hizmet güleryüz on numara . Reklamını yapayım.
Derin Kase odun ateşinde döner Salonu
Zira evde kendim yapıyorum ne istersem ,lokantaya güvenmiyorum , çok nadir böyle bir yer olursa.
Termik santral hisseleri olan arkadaşlar Konya Torku şeker Soma linyit termik santrali için açıklama yapmış batıracak bizi diye. Kapatmak istiyor sözleşme gereği kapatamıyor uzak durun ya da iyice araştırın
ABD'den NFP açıklandı:
https://www.xtb.com/en/market-analys...ed-eurusd-down
Nonfarm Payrolls: actual 256K; forecast 164K; previous 212K;
Keşke de açıklanmaz olay dı Elalarını Elalarını My God Versin Belalarını
TÜİK sadece burada yok ABD de de bir TÜİK var masabaşında milleti dikecekler ,iğneyle iğneyle,
Yalan, Dolan ,Talan bunun adı Dalan pardon Powell..
The open door is that hourly wages increase is less than the expectations.