Reisci olduğuna sizin ile hemfikirim. Adamın istişare , toplantısı hiç bitmiyor. Sanki dersin fed başkanı :oleyo:
Printable View
twitterdaki baş dallamalarından son 1 yılın bilançosu
geçen yıl 3,50 olmuş udstry buranın üstü yok iyi yırttık tamam
çatttttt 3,92 yok yok tarihi tepe burası buranın üstü yok iyi lan gene tamam
3,70 fiyat hedef 4,20, yok eben noluyor hani tepeydi 3,92, yok yahu 4,40 hedef 4,20 de az kaldı.
Tamam 4,40 hedef peki maliyeti nerden yapalım birader, 4,40 hedef, ulan maliyeti nerden yapalım be ****tor hergün 40 tane mail geliyor, yok yan yatmış yengeç formasyonu, yok çüküşen kurbağa formasyonu eeeee maliyet nerde, efendim ben kaldıraçlılara işlem yapmıyorum spottan alın, ulan alalım mk nerden alıcaz kaçtan alalım cevap tısssssssss
Fiyat 3,46 eeeee millet battı viopda forexde hık mık banane hedef 4,40 senin hedefininde gelmiş geçmişinindeeeee bak gene sinir yaptım. Böyle dallamaları engelleyin kardeşim bunların kendine hayrı yok işleri güçleri milleti ütmek ama bizim millet biliyorsunuz yönetimdeki bademlerden belli bizim milleti en fazla üten makbuldur, o yüzden adamların 10K dan fazla takipçi var batsada var çıksada var işte.
Benim sinirim stresim artık standart para kazanırkende var kaybederkende var karadeniz + diabet = stres tez canlılık vs.vs.
125750 endeks longlar iş yapıyor orası güzel dibe yakın yakaladık
usdtry ağustos longlarda iş güzel bir gün.
125750 longlar 126450 den verildi 700 puan bereket versin olmayanada versin.
Yurt dışında dax bayrak kırdı dow desen aynı şekilde düşüşe başladı bu ortamda bizim hanzolar ne yapıyorsa yapsınlar daha fazla risk artık kumara girer.
Usd/tl'de 3.49lar ben dibim diye bağırıyodu. Zaten aktayfa da bunu dip olarak tasdikledi.
Şüphesizki dolarda artık yön yukarı, gavurların deyişiyle sky is the limit 😀
SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şİmcik endeksden koyduk 700 puanı ama usdtry hala 3,6485 den uzak kaldı onuda allaım piste efenimmmm hayde şeppiiiiiiiii önden yandannnn
Endeksde 126350 noktasından orta vade ilk shortları çektim.
127250-128000 seviyelerine gelirse shortlara ek yapılacak ve orta vade yatılacak pozda şimdilik bu kadar ilgi bilgi.
Yurt dışında DOW günlük pinbarı aşağı yuttu dax günlük bayrak kırdı bizimkisi vermiycem vermiycemmmmm modunda ama yurt dışı bir iki gün daha böyle olursa bizide etkiler eli mahkum hani sahte tepe yerine tepe dedikde beceremiyor hanzolar işte.