sinirim ve nefretimdem yazip yazip siliyorum. igrenmeye basladim.
sinirim ve nefretimdem yazip yazip siliyorum. igrenmeye basladim.
Ben temettüyü bile hisse aldım belki düzelir diye ama yok bunlar bildiğin dolandırıcı bedelsiz yatsın benim bu hisseyle olan 15 aylık bağım da bitecek sabrım kalmadı yok topluyorlar yok hisse yapıcı kazıklanmışmış yok kar ediyormuş yok iş alıyormuş bilmem ne kendi aralarında top oynasınlar bist 30 dan vazgeçmeyeceksin maceraya gerek yok gelişen piyasa eşittir küçük yatırımcıyı soymak derim ve bi daha da yazmam yatırım tavsiyesi değildir....
Eyyyy,SPK neredesin..2. 3 spek bozuntusu,at koşturuyor.istinye parkurunda eyyyyy. Adil,,,uyuma hisseye sahip çık
hisse 10 da olsa 20 de olsa bu dediklernizi yazan yine olacak hayal kurmayın cumaya kadar spk onayı gelir üç beş daha gider sonrası haber akışı olmaz ise yataya bağlar
Safkar gibi sağlam kağıtlar da olunca dalgalı denizlerde insan portföy güvende o yüzden spek 2.12 den 5000 lot daha yükseliş öncesi alışımıda yaptım. Yaklaşık bir ayda güzel bir kazanç. Saygılarımla.
afedersiniz ama böyle ****** bir hisse görmedim.borç yok üretim tam gaz.3 fabrika ama oyuncu yok ....
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olmamak üzere,adam diyorki;"istediğiniz kadar kızın,sövün küçük yatırımcılar(yani bizler)ellerindeki hisseleri satmadan bir tek kademe yukarı götürmeyeceğim."