Printable View
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Devlet Bahçeli : Dizileri izlemeye çalışıyorum en azından tekrarlarını , mesela “Eskiya’dan hükümdar olmaz†‘ı mutlaka izlerim . Hah senin yapman gereken, esas is o!
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Hah senin yapman gereken, esas is o! Dizinin adı az yanlış oldu ama olsun :) Bu dünkü Cumhurbaşkanı’nın 31 Mart nevruz bayramınız kutlu olsuna benzedi
Saga sola eyice geydirdik galiba, artik dizi seyretmeye gider, var ben...
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Devlet Bahçeli : Dizileri izlemeye çalışıyorum en azından tekrarlarını , mesela “Eskiya’dan hükümdar olmaz” ‘ı mutlaka izlerim . Ben ilgili başlıkta BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA diye tahmin etmiştim. Yanıldık.:)
Alıntı: Originally Posted by MKA55 Ben ilgili başlıkta BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA diye tahmin etmiştim. Yanıldık.:) Onuda söyledi izliyormuş
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Siseli olandı yahu, gormemissiniz iste!:kahkah: Okudum biraz önce :) Ne ara yazdınız onu hayret :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by MedwiG Okudum biraz önce :) Ne ara yazdınız onu hayret :oleyo: bir koli ırakı eder.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu bir koli ırakı eder.. :kahkah: Kesinlikle :yes: :yes: :yes: Hemde adrese teslim olmalı koli :kahkah: