Printable View
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Yemin ederim benim myfinans üstadla alakam yok üstad Yok sizle ilgisi yok tabi:) Dikkatli bir göz şıp diye buluyor. Geçende emmiyi de teşhis etmiştik öyle.
Alıntı: Originally Posted by myfinans Yok sizle ilgisi yok tabi:) Dikkatli bir göz şıp diye buluyor. Geçende emmiyi de teşhis etmiştik öyle. Adım çıktı değerli üstadım, Baksana mahkemede zor aklandık 😀😀
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Yemin ederim benim myfinans üstadla alakam yok üstad Myfinans ustad om atti soyledi bana Odabasi soylemis onada Ne gevsek agizli cikti su odabasi
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu Adım çıktı değerli üstadım, Baksana mahkemede zor aklandık 😀😀 O zaman sunu da soyleyim Donanimdaki nickim de Polat alemdag 😀
emin nasir kafayi yemiş durumda gülmekten öldüm 😀😀😀😀😀 arkamdan konuşan karımdır yazmış hahahahah
Alıntı: Originally Posted by Webster O zaman sunu da soyleyim Donanimdaki nickim de Polat alemdag Sizi tebrik ediyorum O kadar yere nasıl yetişiyorsunuz pes valla.:)
Alıntı: Originally Posted by Fuat Soylu emin nasir kafayi yemiş durumda gülmekten öldüm 😀😀😀😀😀 arkamdan konuşan karımdır yazmış hahahahah İsmi irrite edici 😀😀😀😀
Alıntı: Originally Posted by myfinans Sizi tebrik ediyorum O kadar yere nasıl yetişiyorsunuz pes valla.:) Oooo Donanimhaber olucusu diye hic duymadinizmu sicak firsatlari😀 Daha eksisozluk var Engelliyizbiz var Bodybulgingtr var Var ki var