Arena pismanliktir kisa ve oz
Printable View
Arena pismanliktir kisa ve oz
Halk yatırım ve vakıfın yanı fon alışları da bitti hadi bakalım kim götürecek görelim … 4 milyon borsa yatırımcısından toplasan 3-5 bini alıp satmaz . Yüzüne dahi bakmazlar . Bakmayacaklarda . Endeks toplasın bakalım arena yine gidiyor mu göreceğiz. Bu yazımda burada kalsın
Düşük hacimle sınırları zorluyorlar.
Trade malları azalmış görüntüsü var.
İlgili Şirketler
[]
İlgili Fonlar
[]
Özel Durum Açıklaması (Genel)
Yapılan Açıklama Güncelleme mi?
Hayır (No)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi?
Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi
-
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı?
Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Şirketimiz*Yönetim Kurulu tarafından; Sermaye Piyasası Kurulu'nun 09/02/2023 tarihli ilke*kararı gözetilerek, 06.02.2023 tarihinde 10 ilimizi etkileyen büyük deprem*felaketi sebebiyle, Şirketimiz tarafından toplam bağış ve yardım miktarı*150.000 Amerikan Doları olacak şekilde bağış ve yardımlarda bulunulmasına;*ilgili bağış ve yardımların, gerçekleşecek ilk genel kurul toplantısında pay*sahiplerinin onayına sunulmasına karar verilmiştir.
**
Pay*sahipleri ve Kamunun bilgisine sunarız.
**
*
Yukarıdaki açıklamalarımızın, Sermaye Piyasası Kurulu‘nun yürürlükteki Özel Durumlar Tebliğinde yer alan esaslara uygun olduğunu, bu konuda/konularda tarafımıza ulaşan bilgileri tam olarak yansıttığını, bilgilerin defter, kayıt ve belgelerimize uygun olduğunu, konuyla ilgili bilgileri tam ve doğru olarak elde etmek için gerekli tüm çabaları gösterdiğimizi ve yapılan bu açıklamalardan sorumlu olduğumuzu beyan ederiz.
Allah kabul etsin.
Gönül isterdi ki;aşağıdaki gibi bir haber okuyabilmeyi.
Depremden etkilenen ve bize güvenip ortak olup zararda olan hissedarlarımızın isterlerse hisse geri alımlarını enflasyon oranında kâr koyarak gerçekleştirme kararı aldık.
Depremzedelere sahip çıkmak çok güzel bir olay. Fakat itibar kazanmak o kadar basit ve kolay olmamalı. Aynı hassasiyeti, size güvenerek yatırım yapmış olan yatırımcılarınıza göstermediğiniz gün gibi aşikarken, adama sorarlar bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye.
Genel kurul tarihi bellimi arkadaşlar
Bu sene genel kurula katılacağım.
Bende baktığımda genel kurul tarihini göremedim. Acaba kaçırdım mi diye düşündüm.
Her zaman ki gibi hiç umurların da değil bu ne vurdum duymazlık anlaşılır gibi değil...merdiven altı şirketler bile kurul tarihlerini açıklamışlar. Bu sene kesinlikle katılacağım arkadaşlar sormamı istediğiniz sorular varsa sorabilirim. Teşekkürler kardanadam3