Tr de kripto oynatanlar
Borsada işlem yapanladan çok daha fazla
Bizim Borsa sığ tahta sahibi at hırsızı belli hergün sağcep sol cep yaparak çorba çıkıyor
Ama coin piyasası er meydanı pala mala dinlemez terste karsan öğütür adamı
Printable View
Tr de kripto oynatanlar
Borsada işlem yapanladan çok daha fazla
Bizim Borsa sığ tahta sahibi at hırsızı belli hergün sağcep sol cep yaparak çorba çıkıyor
Ama coin piyasası er meydanı pala mala dinlemez terste karsan öğütür adamı
Bloomberg HT
@BloombergHT
·
2s
Kripto para piyasalarında sert düşüşler yaşanıyor: Bitcoin çakıldı
Şenol Babuşcu
@senolbabuscu
·
14s
Ziraat Bankası Genel Müdürü Çakar: Kamu bankalarının sermayelerinin güçlendirmesi için görüşmeler yapıyoruz.
coinler virüs yüzünden düşüyor deniliyor...yeni bir gelişme mi var ki virüsle ilgili?
%15-20 arası düşüş var coinlerde...
bizim usd/tether gece 16,1290 görmüş coin piyasasında...şu an 14,87...bizim usd/try nin çakması bu bilmeyenler için...hacimde fena değil 4,25 milyar TL hacim olmuş son 24 saatte...
hafta sonu usd al-sat yapamayanlar buradan işini görüyor...fena fikir değil ama 24 saat açık burası takibi zor...
usdt (tether) btc de buyuk dususler olan donemde, ilave usdt teminat gereksinimi vb. nedenlerle tether e olan talep patlamasiyla gerceklikten uzaklasip yukseliyor
btc nin hizli yukselislerinde de gercek usd degerinin altina indigini gordum bircok kez
fiktif yukselisin nedeni btc deki ciddi dusus yani, btc %10 dustu fakat alt lar %30 un uzerinde dustu. suan buyuk oranda teminat/usdt ekleme ihtiyaci olustu kaldiracli pozisyonlara
binance para transferinde komisyon sıfır...al-sat işlemlerinde ufak bir komisyonu var...hesaplamadım hiç kaç kesiyor ama ufak...ben XRP de işlem yapıyorum bana dokunmuyor komisyon...
daha evvelde söyledim ama yüklü meblağlarla işlem yapmayın...para bir anda buhar olursa bir bardak su içersiniz o kadar...
https://i.hizliresim.com/ivd3l5l.png
daire içine aldığım yerdeki gibi pati mevcut Dow da.
yukarda 35100 üzeri haftalık kapanışlarda V çıkışının devamı görülebilinir.
Yalnız şuanda 200 günlük ortalamada pati çektiği yakın bölge 34400 altı çoklu haftalık kapanışlarda ÇANAK formasyonu devreye girebilir.
İzlemeye devam kolay gelsin.