Originally Posted by
ozmen
Sn. Ezel Bayraktar Tecrübe yenilmiş kazıkların bileşkesidir. O da bizde var çok şükür. Emin olmadığım bir konuyu buraya yazacak kadar ergen de değilim. İnsan olduklarını zaten düşünmüyorum bu arkadaşların. Danışmanlık şirketinin oluşturduğu karakterler... Bu karakterlerin işi algı yapmak.
Siz nasıl benim yazımı okuduğunuzda Nötr düşündüğünüzü söylediniz. Bu arkadaşlar 35 Tl lerden bu yana sürekli bağırtkanlık yaparak Pozitif hava estiriyor her mecrada. KY çoluğun çocuğunun rızkından kesip maliyet düşüreyim diye buraya yatırıyor. Bu günah değildir de nedir? Sonrada çıkıp uzun vadeciyim diyerek sıyrılamazlar.
Benim takıntılı olduğum yer şirketin iyi yönetilmediğine dair. Şirket karının bilinçli olarak başkaca şirketlere aktarıldığı konusu.
Bunun karşılığında da Orçun KALKAN'ın değişik yerlerde YK üyesi olarak görevlendirilmesi, Şehristan yapı dan kendisine Enes Perçin le pay verilmesi. Şehristan olayı farklı aslında orada sadece malı 45 den üstün başarılı şekilde pazarlayan şebeke üyeleri var.
Bunu gören Ümit FIRAT ın da artık ne koparırsam kar diyerek başka şirketlerde kümelenmesi.
Balık baştan kokar ne yapsın Şirket sahipleri SPK başkanının rüşvet istediği bir ülkede böyle işlere girişmesi hoş karşılanmalı tabikide.