Ortak 2.40 dan bizde girdik boka bakalım vezirde yapar rezilde...
Printable View
1.3 milyon küsür açığa satış yapmışlar. Yarın buna bi ders vermek lazım. 2.44 den yapmış. 20 kademe yukarı inşaallah geri alır
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam,
O yukarıdaki yazıyı 32,14 de iken GS tahtasına girilip silinen lotlar için yazmıştım, yanlışlıkla buraya yapıştırmışım ...Kağıt FONET ile ters orantılı hareket ediyor.... Ben FONET teydim, neyse paçayı kaptırmadan sıyırdık...Bu kağıt, sabah % 10 kadar eksi olunca, aklıma FONET 5 lerdeyken aniden 4,60 a çakılıp, hemen ardından da gaza basıp tavana kadar soluksuz gittiği aklıma geldi... Neredeyse aynısı oluyordu ama fişi çekildikten sonra toparlayamadı... FONET 4,60 gidip anında dönerek 5,20 ye dayanmış ve fişi çekmişlerdi... Sonrasında hızla 4,90 a boylayıp biraz oyalandıktan sonra soluksuz gitmişti... Bu da öyle yapar diye düşündüm ama yapmadı.... Neyse gaza gelip trene atlamadık.... Bugün dikkat çekici olan iyi sayılır hacim yapmış olması... Cep to cep mi bilmem ...Çok yukarıdan maliyetli olan arkadaşlara sabırlar diliyorum...
Bugün satan yarın yerine bırakması lazım. Başkası açığa satış yapması cahil cesareti ister. Adam yerine bırakır yarın. Yarın positif konjonktür öyle benim için
SM-A320F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.