Şimşek öyle demiyor önce ABD şimdi Arabiya dan twetler atıyor enflasyonda en kötü geri kaldı diye :)
Printable View
tokatlı geçen sene kasımdan bu yana dokunmadıgım altınlar var...
tam bir sene oldu...
sindoma topik geberik olur herkesi kaçırdılar piyasadan...
birde vade sonu ağzıyla kuş tutsa kimse girmez...
Valla 4-5 aydır aynı şeyleri hem teknik olarak graflarda hem temel hikaye olarak belirttim burada ama hala bir kesim uçucaz kaçıcaz kafasında soruyorsun neyle uçucaz temel hikayen ne faiz indirimi diyor .:)4 kasım enflasyon verisi açıklanacak beklentim 2.50-2.60 lar 2 nin altına gelmeden hatta 2 ay üst üste böyle bir sistem takibi yapılacağını merkez bankası yöneticileri konuşma aralarında geçirdiler buna uyarlarsa.Şimşek sabah akşam piyasaya katalizör olsun diye enflasyonda kötü geride kaldı diyor kendisine pazara ve marketlere çıkmasını tavsiye ederim , yabancı yatırımcılar bize gelecekmiş öyle tweteleride var.Öncelikle Adalet,güven,doğru piyasa olmadan kimse gelmez , düzelen rezervleri örnek veriyorlar herkesin elinin altında internet mevcut bu para yatırım olarak gelmemiş kabul etmedikleri carry trade ile gelmiş , sene başı piyasa fonları 5 milyar dolardı şimdi 30 milyar dolar kendimde 4 aydan fazla oradayım piyasada olan çoğu büyük balinalar orada sahaya bizleri onları hedge fon çekmek istiyorlarsa gerçek analamda hikaye gerekli 2.50 den V.F devreye sokarak belli tahtaları alarak yukarı yapılan sıçramalarla bu iş olmaz , dolar bazlı bana göre bu bilançolar bu ekonomik durumla hala pahalıyız .Herşey ellerinde bam bam götürsünler yukarı :)2.50 den alan V.F bile dün malı sattı devamlılığı yok vade sonu ben geçen haftada belirttim hala teknik olarak aşağı fiyatlamanın devam ettiğini düşünüyorum.
16.00 da Özgür Özel konuşması varmış iç siyasette bu konuşmayla ısınır mı bakıcaz 2025 birilerinin twete atarak güzelleme yaptığı gibi olma ihtimali zor bana göre kamuda tasarruf olmadığı sürece bu iş sadece sözlü yönlerdirmeyle olmaz yok 2.yarı daha güzel olacak diye diye gider.2025 hem dünya hem bizim açımızdan karışık olacağını düşünüyorum özellikle Trump seçilirse.
Günaydın mecliste konuşacasıcılar bol kazançlar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hayırlı perşembeler