oturduğum binada uyuşturucu satan aile var kardeşlerden bir tanesi yüksek miktarda uyuşturucu satmaktan yakalanıp hapse atıldı diğer kardeşler yine satıyor polise şikayet etmemize rağmen bir şey yapmıyorlar.
Printable View
Daha önceki hükümetlerde,yıllarca KERHANEDEN ELDE EDİLEN vergiden 1.ydik.Bu resmi rakanmdır.
Senin dediğinin belgesi var mı? yoksa MABAD yayınların mı?
Çünkü saçma ve inandırıcı değil.Avrupada hiç yaşamadığın belli.İSKANDİNAV ÜLKELERİ-HOLLANDA DA simit gibi satılıyor-çay gibi kullanılıyor.
Yalandan kim ölmüş ki değil mi KEREM?
merhaba dostlar :)
bağırsaklara bakteri yerleşmiş son çare katır(at) kuyruğu ve üzerlik çayı tüketiyorum, düzelme çok az :he:
ilaçlar duman etti, bağışıklığım tamamen çöktü ve vücut toptan çöktü :he:
son çare nededen dededen kalma yöntemler :he:
şunu bilin ki karaduman 3 yada 5 gün içinde buraya uğramaz ise tüm pırasaları bu hafta içinde pala ky nin kucağına bıraktı demektir :ok:
fışkırtan fundi ve duman tütsülüyen karaduman, farkı yok, yorumu siz yapın :)
Bozkurt belki alper ve katırcı olayı yakaladı ama mert pas geçti :)
Hareketli ortalama,fibonaccihi vs..hepsi traştır...
25 yıl sistemlerle uğraştık.Sistem yarışmaları yapıldı.Kodlar havada uçardı.Bunlarla zengin olunmaz.
kıytırık 3-5 ortalama veya RSI-MACD vs. ile zengin olan yok.
Borsada zenginliğin mutlak tek yolu vardır.
1-sp500-global endeksler düşmeyecek.onlar en azından yatay olmalı..(2008-09 gibi olursa,hisseler kafadan %60 düşer)
2- bıst100 uygun diplerde olacak.
3-şimdi hisse zamanı.3-4 sektörden oluşan 10 hisselik portföy yapılmalı..ve 12(max 24 ay) ayda dolar bazlı%100-200 kar garanti...
Yatır 200.000 dolar....çek 600.000 dolar.:)
17 yıl viobda ALLAHIN her günü aktif işlem yaptım.Günde 17 saat ekranda kaldım.Denemdiğimiz sistem kalmadı.AY-DOLUNAYDAN tut(irrasyonel düzleme bile kaydık),MS sistemler-3. nesil formulller vs...
Yüzlerce sistem denedi ve yapıldı...HİKAYEDİR...
SHORT,bence yılda bir kere yapılmalıdır.(Bence zamanı yaklaşıyor).Tepeden 3.000-4.000 puan için(endeks kont. vade geçişi avantajımızla beraber oluşan puandır)...
Borsayı bilen yoktur.Hele tv ye çıkanları dinleyip te düzenli kazanan bir ALLAHIN kulunu görmedim.Eskiden uzmanların dediğini not tutardım..SÖZ UÇAR,YAZI KALIR...
Öyle çakmışlar ki...
Ky,kendi güvendiği ve en az 10 yıla dayanan özgün yöntemi yoksa,KAYBETMEYE MAHKUMDUR.Ya da bizzat tanıdığı ve hesap soracağı bu mahiyette dostlarının önerisiyle ancak kazanabilir.
21 TEMMUZDA,endekste full shortum dediğimde...ve enaz %20 düşüşe oynuyorum dediğimde...Ekranlarda bir ALLAHIN kulu da;3-5 ay satıp bekleyin demedi..SÜREKLİ KADEMELİ DESTEKLER GÖSTEREREK KY YI hissede kitlediler.
8600 lerde alın diyen(ama bunu bir kere diyen) kaç uzman var...yokkkkkkkk
ADAMLAR HER ŞEYİ SÖYLÜYOR..SONRA geçmişe bakıp en isabetlisini seçip,BEN DEMİŞTİM diyor...:)
Bu abimiz çok güzel konuşmuş..
https://x.com/i/status/1898834500487913549
Dedim ya, Başarılı olduğu alanlardan biri, İSLAMCI_HÜKÜMETİN.. Takdir ediyoruz!
[IMG]https://i.hizliresim.com/gb2c3n9.jpg[/IMG]
Yok ÇIĞLIK SEANSI-CADILIK KURSU vs...Ağaca sarılmalar-Merkürden yardım istemeler,nerede saçmalık varsa bunlarda var.
Bir de EVRENE MESAJ,DEMEZLER Mİ?:)
Nerede saçmalık varsa teşne oldunuz.
https://x.com/i/status/1898064388474441816