esasinda bu kotu haber
cok altin toplayamadilar demekki baska bir yerden acisini cikarmak zorundalar
vergiler cezalar yok sirketi devletlestirip kayyum atamalar falan filan
Printable View
E- turuncunun.e-vadeli hesabi var bu 32 gun baglamak isteyenler için mi var .
orani kaç açan varmi?( tl)
Burger, 300k+, 32 gün, temdit: 14.25
Galaxy S8 cihazımdan gönderildi
Enpara , 0-100 bin , 100-500 bin , 500 bin üzeri olmak üzere 3 ayrı mevduat grubuna 3 ayrı faiz oranını (12,75 - 13,75 - 14) neden veriyor diye soran bir forumdaşa cevap vermiştim . Enpara açısından , bana ne kadar büyük mevduat getirirsen sana gücüm yettiğince o oranda fazla faiz veririm in mantığı idi kısa açıklamam. Mutlaka siz de anlamışsınızdır.
Şahsen gırtlağa kadar bütün nakitimle dolardayım. Enpara kurulduktan sadece 1 ay sonra hesap açtırıp kullanmaya başladım. Enparanın en eski kullanıcılarından biriyim. Bir çok tanıdığımı da sistemlerine soktum. Önceleri harika idi , piyasadan ortalama min 1 puan fazla faiz verirdi , temel argümanları da gayet sağlamdı. Esnaf ağzı ile , benim kira maliyetim yok , personel giderim de diğerlerine göre çok daha az , o yüzden daha fazla faiz verebiliyorum diyorlardı. Ama özellikle banka el değiştirip Katarlıların eline geçtikten sonra faiz politikalarını terk ettiler. Şahsen gene de hala kullanırım. Günlük cari harcamalar için 10-20 bin tl her zaman olur birikim hesapta. %10 da günlük faiz işliyor. Eft 0 masraf, kullanıcı ara yüzü gayet basit ve kullanışlı. Ama faiz bakımından Odea , Burgan gibi bankalara göre çok geri kaldılar. Sanırım kendi mevduat müşterilerinin bulundurdukları tutarlar da ,aynen benim yaptığım gibi eski meblağlardan çok daha azdır. Bunu tabi ki kendileri de biliyor , böyle tercih ediyorlar demek ki yönetimleri. Ama gerçekten müşteri dostu (faizler hariç) Telefon bankacılığında max 30 saniyede mt çıkıyor karşınıza, diğer bankadakiler gibi öküz de değiller , leb demeden leblebiyi anlıyorlar , eft , hiü sıfır. Bana göre yaptıkları bir devrim idi Türk Bankacılık sisteminde . Faiz oranlarını tekrar rekabetçi yapsınlar 1 saniye düşünmem , tüm birikimimi hemen oraya kanalize ederim. Mis gibi eft yok , hiü yok , her vade dolumunda mt ile at pazarlığı yapma yok en önemlisi , 30 saniyede zehir gibi mt 'ne hemen erişebiliyorsunuz. Atm leri de yeterli.