:)
Endeks yeni rekorlarına doğru koşarken bu yavrular 0.75 defter değeri ile tahtayı biraz daha tutsunlar bakalım...BRKSN kârı ile bir miktar daha aldım...Hadi hayırlısı...:)
Printable View
https://www.enerjigunlugu.net/turkiy...ldi-61525h.htmAlıntı:
Türkiye'de sadece bir kömürlü termik santral projesi planı kaldı. Türkiye 2024 yılında üç kömürlü termik santral planını iptal etti. Ancak OECD ülkeleri arasında yeni kömürlü termik santral izinlerine son vermeyen tek ülke olmaya devam ediyor.
Bütün bu gelişmelere rağmen Ilgın konusunda halâ bir icraat olmaması enteresan bir durum...
pazardan limon alacaktım.. çocuk '' abi limonu boş ver sana PRKME vereyim.. çaya çorbaya kullanırsın.. çok sulu'' dedi..
pazarda limon niyetine sattıklarına göre çok sıkmışlar....17.90 17.62 destekleri dikkat çekici.. kırarlarsa 16.78 den limon toplarlar..
iyi çalışmalar..
ciner medyayı can grubuna devretti karşılığında çayırhan santralini özelleştirme den 4 martta alacak herhalde....ytd....
".....Park Grubu ana sektörü olarak maden endüstrisi alanında global liderlik hedefine odaklanma doğrultusunda medya yatırımlarını sonlandırmaya karar vermiştir. Bu karar çerçevesinde Park Grubu'nun Ciner Yayın Holding'deki hisselerinin tamamının, Bilgi Üniversitesi ve Doğa Kolejleri gibi ülkemizin önemli eğitim/kültür kurumlarını da bünyesinde bulunduran Can Grubu'na devredilmesine dair sözleşme imzalanmıştır....."
23.12.2024, bu tarihi bir not edelim mi ???
Tavan olduk , sanırım madencilik sektörüne yoğunlaşacağız dediğinden. Ozaman yolun başındayız,