Originally Posted by
trail
kağıt 10 senedir prim yapıyor o yüzden şu an düzeltme yapıyor....kağıt prim mi yapmış ki düzeltme yapsın...adam resmen elindekini kakalıyor..alıcı yok olsa tam gaz verecek..[/QUOT
Sevgili Trail,ben bu hisseye 22.mart 2017 de 1350 tlden girdim ve girdiğim günde bu topicde bu hisseyi 1350 den aldığımı aynı tarihte yazdım..Takip eden süreçte gerek hissenin temeli gerekse tekniği üzerine yorumlar yazdım..Hisse o süreçte 1570-1300 arasında dalgalanıyordu ..Topicte zaman zaman paylaşılan yazıları okuyordum..Sen o zaman inatla bu hissenin 1160 e dek düşeceğini yazar dururdun..Hisse her 1300 e yaklaştığında düşüşlerde ortaya çıkar negatif yorumlar yapardın..Ben ise ısrarla bu hissenin 2000 üstüne gideceğini yazardım ve yol haritası ile ilgili yorumlar yapardım..Hisse 2010 gördükten sonra teknik olarak bir düzeltme içine girmesi teknik analizin sağlıklı işleyişidir..2010-1350=660/1350=%48.8 prim demektir...Bu kadar bir primden sonra bir düzeltme yapması ve sonra yoluna devam etmesi sağlıklı nitelendirilir..Bugün kü teknik yorumumda 1770 üstünde kalırsa yukarı ataklar gelişir ve bu ataklar 1870 yi geçerse yukarı çıkış gücü artar...Şayet 1770 aşağı kırılmış olsaydı 1720 ye dek düzeltme sürse bile bu durum makul görülebilir...Sen hisse düşünce yine ortaya çıkıp negatif yorum yaptığına göre bu hisse daha çıkacaktır demektir..Senin her negatif halini hisse için pozitif olarak değerlendiriyorum...