Vay ne biçim basıyor herifler kimse işte
Gözlerini karartmışlar billlahi
Şu 0.82deki bir milyonluk satış kademesini almazlarsa ADAMLARIN niyeti aşağı basmaktır ve bunun net niyet belirtisidir
Printable View
Vay ne biçim basıyor herifler kimse işte
Gözlerini karartmışlar billlahi
Şu 0.82deki bir milyonluk satış kademesini almazlarsa ADAMLARIN niyeti aşağı basmaktır ve bunun net niyet belirtisidir
Denetim otoritesi 2 kisiye 3 ay islem yasagi 3500 tl para cezasi verir kurtulurlar bu yukten. Dogru soyleyin hanginiz zikti bunlarin bitarafini da bu kadar nefretle veriyorlar
abi benim anlamadığım bu adamlar kaçtan mal aldılarda buralardan verebiliyor.bunun izahını bana bir arkadaş açıklarsa memnun olurum.bu nedir açıga satışmı.nerden geliyor bu satılan malların kaynağı.nasıl bir operasyonun içine düştük.nerde bu devlet nerde bu spk.Allahın cezası hisse 0.80 leri gördü.yazıklar olsun adiler sizi.
0.82 satışların yoğunlaştığı bölge gibi ama neden 0.74 e kadar yol varken
İn be eşek
Anlayacağımız şayet 087 kapamazsa işler fena
Hisse sallantı dalgaya terk edilir ve hoş olmaz
spk ya yazdım bu iş kesin açığa alıcıların operasyonu.bakalım altından kimler çıkacak.araştırsın spk.bize yamuk yapanın yanına kalmaz inşallah.
bende yeni aranıza katıldım arkadaşlar ... Aynı Avod un hareketleri gibi ... biraz bekleyeeğiz ... bir liradan alıdığı malı aşağı vermez bunlar ... hisseyi yukarı döndürecekler ....ama ne zaman ...
şikayet edin arkadaşlar spk ya.ben ettim sizde edin.bu durumu bildirin.
ostım hissesi 12 ve 13 kasım tarihlerinde rüçhan satışı yaptı.birim fiyatı 1 tl altında olmamak şartı ile 15 milyon lot satıldı.satış günü 1.02 seviyesinde işlem gören hisse rüçhanların b pazarında satımı sonrası bugün başlayan aşağı hareketle 0.79 seviyelerine kadar geri çekilmiştir.kimsenin maliyeti bu seviyelerde değilken hissenin bir günde bu kadar aşağılara çekilmesi küçük yatırımcıyı büyük bir zarara uğratmıştır.yetkili arkadaşlar bu duruma bir an önce müdehale edebilirse bunu kimlerin yaptığı tespit edilerek cezalandırılırsa sevinirim.saygılar