çanak yapar gibi yapıp kayarmı alt kademelere :wu:
Printable View
çanak yapar gibi yapıp kayarmı alt kademelere :wu:
Reis in has adamlarında Mert Yılmaz biraz önce "İstanbul seçimleri yenilenecek" diye video paylaştı
Ben sevgi ve saygılarımı sundum kendisine...
İki kelam saygı ve sevginizi siz de sunun isterseniz...
İstanbul seçimleri yenilenirse dolar ın kaç lira olacağı mevzuuna girmiyorum bile...
saygılar/başarılar
https://www.youtube.com/watch?v=sXG2HE_DxB0
Açık konuşmak gerekirse herkes yok seçim bitti yok tekrarlanmasına kimse cesaret edemez vs binlerce şey yazıldı.. benim görüşümde tekrar edileceği yönünde.. çünkü ekonomi zaten bitik.. tekrarında ekonomiye etkisi olmayacak, kötüyse sadece daha kötü olur.. ama ist yi tekrar kazanma şansını bırakacaklarını sanmıyorum..
Tuzunuz kuru belli ki
Yoksa bu kadar rahat sarf edilecek/edilebilecek cümleler değil " kötüyse sadece daha kötü olur.." türünden sözler
Hele "tekrarında ekonomiye etkisi olmayacak" demek burdaki insanlarla dalga geçmek den farklı olmadığını düşünüyorum
Birde sanki hava durumundan bahsediyorsunuz,"hava yarın biraz daha kötü olabir,bende evimde kitap okur ,soğuk latte mi yudumlarım" der gibi"
Bu ne rahatlık canım....
(ekonomide)Kötü ile daha kötü arasında ne kadar fark olduğunu,kaç 100 bin kişinin daha işssiz kalacağını tahmin dahi edemezsiniz....
Anlamanızı zaten beklemiyorum..
Doların 7-8-9 lara gitmesi ve oralarda dengelenmesi TR e en az 3 yıl belki daha fazla kaybettirir...
saygılar/başarılar
Kardeşim inşaat sektöründe çalışıyor
Orta ölçekli bir inşaat firmasın da
Aylardan beri eleman çıkarıyorlar
Çember daralıyor ve bir sonraki çıkarılanın kendisi olma ihtimali çok yüksek
Çocuğun psikoloji darma duman olmuş durumda
Patron bakar ufukta sektör de canlanma emaresi göremezse (ki İstanbul seçimlerinin tekrarı kısa da 2019 un tümden kaybı, doların 7-8-9 da dengelenmesi orta/uzun vadenin de kaybı anlamına gelir ) büyük ihtimalle kardeşimi de kapının önüne koyacaktır....
Yaşı da artık genç denemeyecek yaşta...
Bitik sektör de bir daha iş bulması belki yıllarını alacaktır...
Demek ki neymiş bazı cümleleri kullanırken daha dikkatli olmak gerekiyormuş...
saygılar/başarılar
Sadece yandaş vakıflara kaç yüz milyon TL hibe gidiyordu sadece bu kesilen paralar için bile seçim yenilenir. Adamalarin en büyük ekmek teknesi gitti.