İnsider trading varsa su fiyatlama bilanconun kötü geleceğini gösterir sende bunun yapıldığından eminsen satarsin daha fazla zarar etmezsin garip bir forum burası.. ytd..
Printable View
İnsider trading varsa su fiyatlama bilanconun kötü geleceğini gösterir sende bunun yapıldığından eminsen satarsin daha fazla zarar etmezsin garip bir forum burası.. ytd..
Farz edelim öyle, adam o zaman yukseltmez mi hem milletin elindekileri toplar hemde kimse pahalı diye almaya cesaret edemez bilancoyla birlikte de ele verir 16 dan 17 den yaslanır arkasina... Bana bu daha mantıklı geliyor tabi benim öyle bir iddiam yok eğer öyle olsa diye düşünüyorum... Sana başarılar ve SAYGILAR [emoji870]️tabiki ytd...
Mantıklı konuştuğunu düşünüyorsun değilmi Mantık ararsan bu rasyolarla zaten hissenin 30 tl üzerinde olması lazım. birader, bu hisse sığ bir hisse, 100k lotla tavan yaptırırsın, taban yaptırırsın. zaten 100 k ile buraya getirdi. 1 hafta sonra 200 k ile 16 olmayacağını kim söyleyebilir
Insider trading konusunda şundan eminim. Bu grubun hissesinde daha önce yapıldı... Önceden bilmek için insider olmak gerek... Asıl gariplik "eminsen" demekte... Bizim buradaki yazmamızın amacı da eğer varsa ve yapılıyorsa, engel olmaya çalışmak...
Hocam emin konuşuldu o yüzden öyle dedim ben ayrıca burada yazmakla birşeyler engellenebilseydi ohooooo bir kere bu fiyatları görüyor olmazdik iki gün önce dokturuyorlardi 11,70 de hadi indir lan daha aşağı görelim diye yok ben şu kadar aldım yok bu kadar aldim durum ortada... Bende hisse yok dilerim iyi niyetli hiç kimse zarar etmez kötü niyetlilerinde planları elinde patlar kalın sağlıcakla... Ytd...
Ben şundan çok eminim. Aracı kurumlar el altından tahta yapicilarA hissedeki ky nin bilgilerini ( maliyet, kredi miktarı vs ) veriyorlar. Tabi bunu resmi yapmıyor. Hafta sonu çalışması sırasında veriyorlar. Harp okulu sınav sorularının verildiği bir ülkede bunların verilmesi kimin umrunda
Götün yiyorsa indir diyen bendim , çünkü zaten bu niyetle sürekli baskılayıp aşağı çekmeye çalışıyorlardı , ne zaman borsada hava bozdu ilk fırsatta bunu yaptılar.
Onun bunun çocuklarının fiyatı aşağı çekmeye çalıştığı en başından belliydi.... ama bunu yapanlar PATRON la birlikte hareket ederek yapıyorlardır... Yoksa böylesine karlı şirket senedini başka türlü aşağı basamazlar....
Aynen de 10000 tane 11.12 ortalama ile alışım var..... 11.70 ortalama ilede 6000 adet almıştım....
Sanıyorki bunu aşağılara vurup bizden alacaklar.... ben artık kapadım Mayıs 2019 temettümü almayı bekliyorum....
İsterse bilanço ile oynasınlar , götlerini yırtsınlar bu bilanço yine en az hisse başına en kötü 3- 3.3 tl gelir !!!!
en kötü senaryoda bile 2.40 brut temettü açıklar , düş şu anki fiyattan 10.76 - 2.40 = 8.36 tl
Seneye de en kötü 3 tl kar geleceğini varsayalım 2019 F/K sı 2.78 ........
ben şu anda kirası 3000 tl olan ve yakında kira artışı olacak dairemi 790.000 e satışa koydum.... bu da 18 yılda amorti edeceği anlamına geliyor , İstanbulun merkezinde.... bana maaliyeti 180.000 usd 2013 Ekimde, şu an satışa koyduğum fiyat 144.000 usd a denk geliyor....
Bunu satmayı başarırsam 70.000 tane VESBE alabilirsem buralardan , 2.40 brut temettüde nette 2 tl geçse 140.000 tl kar payı demek oluyor , şu an gelecek sene dairemin bana en iyi verebileceği kira yıllıkda 42.000 tl......
Şu an ciddi bir alıcı çıksa %5-6 altından fiyat verse , hemen tapuya gidelim demeye hazırım !!!!!
Ah bir satabilsem , göstercem bu onun bunun çocuklarına .....
yatırım tavsiyesi değildir....