Kavga etmeyelim tabii ama birbirimizin yazdıklarını da iyi anlamaya çalışalım ;)
Ben 500 bin de alırım da bir anda 60-70 kademe gitmesi sıkıntı yapar çarıklılara! :P
Printable View
Aston Martin diil yahu, Alfa Romeo oglana. 40-50 bin tl. Alinir o sorun diil.
Sektoru birakacak yaziniz altin buldular kadar garip bi spekulasyondu oyle yailar gorunce cevap veriyorum yoksa heraeyw mudahil olmam.
Sv NMB.. aldik aldik da, kundura kaplari hisse dolu nasil sifirlayacaaz bunnari ? 😜
Kim alıyor SATIYOR şu an?
Sektörü bırakacaklar vs. demedim ki ben yazımda, hele hele spekülasyon yapmak aklımın ucundan geçmez (her mesaj sonuna da YTD yazmak garip geliyor bana)
Fakat canavar gibi iş yapan 2 sektörün yanında sanki bu sektörden beklediklerini alamıyorlar gibi bir görüntü var, gerçek midir, algı mıdır bilemiyoruz. 3 projesi bitmiş/bitme aşamasında olan bir şirketin devam niyeti varsa yeni projelerle gelmesi, ihalelere vs. girmesi beklenir ama bunlar n-light, n-space saçma sapan haberler gönderiyorlar.
Adam yerine koymadığım Akfen biz 5.00-4.40 arasında savrulurken, tam %100 yaptı. Ben hadi 1 yıldır bu bataktayım ama 5-6 senedir yükselen piyasada (ki enflasyon/döviz kurları da göz önünde bulundurulunca) bu hissede bekleyenler ne yapsın? Siz hep diyorsunuz ya Galip'e bile geçit vermediler diye. Kendileri bir şey yapmıyorlar, yapmaya çalışana da engel oluyorlar. Yatırımcı düşmanlığı değil de nedir bu? Biraz sitem etme hakkımız olsun yani.
Pardon o zaman. Ama 40-50 bine fiat bile kalmadı artık ya :D
Artik naapalim, 2. El alacagiz bu pis hisse yuzunden :(
bu akşam borç yiğidin kamçısıdır tabloları gelecek sanırım son gün diye hatırlıyorum!
Alan satan kimdir bugün acaba?
ahan da almanlar geldi yine:)