Buş cumhuriyetçi değil mi
Printable View
Cuma günü Zonguldak’ta Uzun Mehmet Camii açılışında müjde açıklaması geliyormuş.
Biden'a yalakalık olsun diye s400 eğitimi veren rus subayları geri göndermişiz, s400leri gerçekten gömecekler galiba...
https://www.youtube.com/watch?v=WCJ5vLva_9U
TBMM Başkanı Mustafa Şentop, suç örgütü lideri olmakla suçlanan Sedat Peker'den ayda 10 bin dolar alan siyasetçi konusunda İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'dan açıklama istediklerinin söyledi. Şentop, "Biz de bu konudaki beklentilerimizi ifade ettik yazılı-sözlü olarak Sayın Bakan'a. Bu benim dile getirdiğim bir iddia değil, bu şahsın kim olduğunu da ben bilmiyorum" dedi.
Bunlar diyorlar ya 128 milyar dolar nereye gitti. Merkez Bankası parasının nereye gittiği sorulur mu? Bunların hesabı kitabı yok, bunlar anlamaz bu işlerden. Ne hesaptan ne kitaptan anlarlar. Bu süreçte bir Van depremini, Bingöl depremini geçirdik değil mi? Hiç nereden bu harcamaları yaptınız diye soran oldu mu? Hiç soruyorlar mı ya? Maalesef sorma hakkını kendilerinde bulabiliyorlar ama bizim bütün, şunu unutmayın altyapısı olmayan bir ülkenin üst yapısı her zaman tehdit altındadır. Türkiye altyapısı çürük olan bir ülke konumunda. Altyapıya çok önem veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz ki özgüvenle hayatımızı sürdürebilelim.