Bence aracı kurumlar vergiyi ikinci çeyrek gibi düşünüyor. Bu detaya bakmak lazım. Oradaki oranın aynısı gelecek diye görüyor olabilirler.
Printable View
Bence aracı kurumlar vergiyi ikinci çeyrek gibi düşünüyor. Bu detaya bakmak lazım. Oradaki oranın aynısı gelecek diye görüyor olabilirler.
Bugün deniz Ali Ereğli hisselerini satmış
Genel de uzun vadeciler dökülüyorsa iyi alım yeri olur
3.ç Arclk 34 milyar ciro yaparken 336 milyon met kar açıklamış net kar marjı % 1 olmuş. Eregl benim beklentilerim doğrultusunda benzer ciro rakamı açıklayacak muhtemel net kar marjı mutlak surette Arclk den daha iyi olacak aracı kurumlar tahmini doğrultusunda gelse bile. Ne hikmetse Eregl koparılan gürültünün onda biri Arclk de koparılmadı. F/k pd/dd temettü politikası neresinden bakılırsa bakılsın Eregl Arclk den daha cazip durumda. Resesyon vs isler kötü gidecekse 2023 de sanirim sadece Eregl de kötü gitmez en az Eregl kadar belki de daha fazla Arclk için de kötü gider. Piyasanın kötü bilançoyu nasıl fiyatladığı bizim bilanço gelmeden Arclk de anlaşılır hafta başı. Orada kurumlar 400 milyon civarı net kar bekliyordu beklentinin % 15 civarı altında geldi. Daha fenası 2021/9 dönemine göre Arclk net kar ciddi manada toplam olarak geriledi. İzlemek lazım
Ereğli de ilk hedefime az kaldı. Ondan sonra benim stratejimde sizinkine benzer olacak. Her ne kadar kendim şu anda çeşitlendirme yapmasamda yapılmasından yanayım. Sadece Ereli payımın belli bir eşiği aşmasını bekliyorum inşallah.
70'li yaşları görürsem youtube da "banane oğlum benim fıstık gibi hayatım var yaaa" diyen dede gibi olacam :)
ABD'de resesyon bitti gözümüz aydın.
Neden böyle dediniz fedoramca ?
Bir gelişme mi var?