Nahit Abi'ye yazık oldu.
https://www.youtube.com/shorts/EJsYRI63I5o
Printable View
Nahit Abi'ye yazık oldu.
https://www.youtube.com/shorts/EJsYRI63I5o
yeni Türkiyede göz altına almak tutuklanmak demektir zaten hakimler ve savcılara ne kadar ceza vereceğini önceden söylerler sen ben bilmeyiz derin kulaklar bilir ceza açıklanınca bizde biliriz ibb başkanı tutuklanmak için gözaltına alınıyor bunu sokaktaki simitçi bile biliyor yeni Türkiyeyi dünyada herkes biliyor
Zat geberene kadar,adam zaten ayakta zor duruyor bütün bedduları aldığı için,sadece ülkeyi soydurtmaya ülkenin yok olmasına çalışanların duasıylan ayakta kalıyor,bir bakmışız anında gitmiş iş bitmiş,işte zamanı belli değil,sistemde eden ettiğinden bulur, çok kötülük yapanlar arkasından beddua etmeye devam eder,ruhu enerjisi her neyse sonsuza kadar eziyet çeker.
Bu millet bu Demokrasi işini çözemiyor.
Eskiden bir asker korkusu vardı, gelir gelmez askeri yerle bir etti.
Şimdi öyle bir korku yok ama devlette yok.
Diğer ülkelere bakıyorsun hepsinde dürüst çalışmaya yönelten bir korku var, yargı..!
Eğer bu toplum hukukun üstünlüğünü sağlayamazsa daha çok tiranlar gelir gider.
Bu hukuku düzeltmeden hiç birşey düzelmez bu ülkede.
Gelen ne zaman ölür diye bekler dururuz.
dedeye oy verene dek chp seçmeni at gözlüklerini çıkartsaydı, insanlar şu koca forumda,ekşi de bana KK yi yerden yere vuruyorum diye söverken aslında nasıl bir oyunun içinde olduklarını bilip KK yı indirmek için ayaklansaydı,bugün imamoğlu cbaşkanı ve diploma olayı başkası için geçerli olurdu.
şimdi dedesi ile karşılıklı geçip birbirlerine sayın cumhurbaşkanım çekebilirler :))
hatalı seçimlerinizin cezasını başkasında aramayın.KK yı siz istediniz ve siz bu ülke de iktidarı değiştirtmediniz.80 milyon içerisinde tek bir kişi vardı bu seçimi kazanamayacak.bunu bile göremediniz.
hadi yine sövün bana eğlenelim :)
TRT hala körüğe devam ediyor,devamlı ayni para sayma görüntülerini servis ediyor masak raporlarına rağmen,eee TRT bunun sonucunda ne yapacaksın bakalım,zamanında başa geldiğimde ince bu kurumu lav edicem demişti ilk icratım bu olacak demişti,korkudan CHP binası önünde eylem bile yapmışlardı,bu korku yüzünden devamlı CHP'ye taş atıyor.
Geçmişte adamı 3 kere dipçikle gönderdiler 4 defa geri geldi.
Hani beklersin ki biraz adam olsun ama yok.
Ben tapulu arazime gecekondu kondurmam diye geldi.
Seçsinler diye emeklilik yaşını 38'e indirdi.
Sonra adamı Cumhurbaşkanı yaptılar, adına üniversite kurdular.
Şimdi, 19 Mart 2025 günü tüm yaşananlar gözünün önünde olduğu halde merak ediyor 2028 de sandığı getiri mi diye.
Ne yapsın, zeka bu kadar.