Aynı zamanda 6.000 KTL KAR getirdiği için de takdiri hak ediyor.
Printable View
birisi sahipsiz kaldı diyor başkası yukarı diyor. benim kafam karıştı artık. düşerse biraz daha destekleyebilirim. 4 olursa ki umarım olmaz alıp ortalamayı 4.40 dan 4.23 e çekebiliyorum. 4 den aşağısı için ben tehlikeli görüyorum. geldiği yerler aklıma geliyor sonuçta. 3.90 her türlü hisseyi terkederim.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
geldiği yerlerden ziyade gideceği yerler önemli.kağıt defter değerinden geleceğini belli eder 14 lira defter değeri var kağıt 4 lira.bu ne perhiz ne lahana turşusu düşürün daha da düşürün 4 altına hatta 2 liraya düşürün TÜRKİYE nin en güzide şirketlerinden olan bu şirketi de rezil hüsra edin...
SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
14 lirayi nasil buldunuz bi hesaplayin da gorelim.
Piyasa bu hafta gelen kar rakamını sanki zarar gelmiş gibi fiyatladı...faaliyat karındaki muazzam artış gözden kaçmasın...ayrıca euro kuruna bağlı baskı unutulmamalı ki euronun çok fazla değerlendiğini düşünüyorum ve gevşeyeceğini umuyorum yorumların geneli bunu destekliyor...
Şirketi zarardan kara geçti ve bunu fazlayısıyla sürdürecektir...aracı kurum analizleri olumlu yönde bizleri destekler nitelikte umarım herkesin beklediği 5,xx'ler seviyelerine ulaşırız...
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...74eaa56de7.jpg
hesaba gerek yok hesap ortada