Printable View
24 Agustos tamamdir, takvime aldim.
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Tam ben de onu diyordum! :oleyo: 1 hafta önce tatilimi keseceksiniz, ali tatilde olur... hamdi bey, gelemez... o yüzden eylül ilk hafta olarak diyelim..
Alıntı: Originally Posted by guneysu Öyle haaa deyince olmaz bu işler, organize lazım... yusuf işi kolay da, hamdi bey yoksa, angarada yusuf yusuf olur her şey..:yes: Abimde kalirim, bir kac gun.
Alıntı: Originally Posted by guneysu 1 hafta önce tatilimi keseceksiniz, ali tatilde olur... hamdi bey, gelemez... o yüzden eylül ilk hafta olarak diyelim.. Yahu, siz daha sonra geliverin!
Alıntı: Originally Posted by reha kaya 24 Agustos tamadir, takvime aldim. 31 ağustos bile zor, 7 eylül iyidir...
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Abimde kalirim, bir kac gun. mustafa ne edecek... plansız iş olmaz....
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Yahu, siz daha sonra geliverin! bensiz/bizsiz sofranın tadı duzu olmaz...:yes:
Alıntı: Originally Posted by guneysu mustafa ne edecek... plansız iş olmaz.... Ben uyarim abi der, benim takvim tamamdir.:yes: