Ikisininde ben ....
Adam olamadilar gitti
Konyalılarin yüz karasi
Borsada yaptığım zararin büyük çoğunluğu bunlara ait
Printable View
Bundan sonra satsak ne olacak?
Bak arkadaş; ne zamandır buralarda yazmıyorum nedeni de ne yazsak kimseye yaranılmıyor olduğundan. Şimdi sen de ben yazdım bak ben de yaranamıyorum, eleştiriliyorum diyeceksin. Evet haklısın, haklısın da bilgisizsin. İttifak bilanço olarak bu borsadaki en ucuz kağıttır. Ederi 8 liradır, ama operasyon hemen bitmez, ne zaman nasıl oralara gelir bilinmez. Elimde 50 bin lot var, yani çok kişiye göre oldukça yüklü hissem var, benim şu üç gündeki zararımı düşünürsen öyle bilip bilmeden konuşmalara neden kızdığımı anlarsın. Bilançoyu beklemeye karar verdiğim için satmadım, ya bilanço kelek gelecek, ya da bize oyun oynanıyor. Buradan sonra satmam, bilanço gelsin, kartlar açılsın sonra karar veririm. Gedik sürekli veriyor, istese bir ana kaldırır. Hissede oyun var. Bu bir silkelemede olabilir, bilmiyorum. Burası forum her istediğimi yazarım diyemezsin. Sonra vebal alırsın.
Acizane şahsi fikrim sakin olalım ky olarak bu hissede beklentilerimiz var tabiki ama büyüklerin oyuncağı oluyoruz kolay deil alinteri için emeğini kaybetmek inşallah herkesin beklentisi doğrultusunda hareket eder ky kazanir
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5 SAAT GRAFİK MACD DİP ÇALIŞMASI RSI ÇİFT DİP ÇALIŞMASI
https://pbs.twimg.com/media/DcviZ6kX0AARpD5.jpg:large
ASLA YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Endeks 100 100900 ü geçmesi lazım, destek 99700 de. 99700 20 aylık HO dır. Ben orasını destek yapar diyorum. Olmazsa 95500 de güçlü bir destek daha var. Bizim hissede her şey bilançoya ve speklere bağlı. 2.80, 50 günlük HO dır. 2,59 da 20 Haftalık HO desteği var, umarım oralara gelmez, çünkü moral bozuluyor.
Konsolide bilanço son açıklama tarihi 10.05.2018
asla yatırım tavsiyesi değildir
(özvarlık 605.623):(60 ödenmiş sermaye)=10.0937 kağıdın ederi...Eninde sonunda yerini bulacak...Yazdıklarımda sadece fikir paylaşımıdır.Aslan kaedeş 8,00 yazmış ederini onu düzeltmek için yazdım..:rules: