Bence bu işi ekstre çözer. Gerisi lafı güzaf.
Printable View
Bence bu işi ekstre çözer. Gerisi lafı güzaf.
O ekstreyi koyarsan buraya referans numaralari da yazsin ki bos teneke gibi ses cikmadigini anlasin herkes...
Ah ulan bu Ego......
Nasil birsey bu ki....
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhabbeti uzatmayayım diyorum ama yeni bir ithamla geliyorsun dayı bey.. daha öncede benim küçük yatırımcıya hisselerinizi satın dediğimi iddia etmiştin.. ben de bu şekilde bir yazımı bulup paylaşmanı aksi takdirde müfteri olacağını ısrarla ve defalarca söyledim.. hala bekliyorum paylaşmanı..
Seninle hisseye dair beklentimizin benzeştiği taraf, hissenin ucuz olması ve şimdilik bir hikayesinin olduğu.. bilmem kaçıncı kez yazdığım gibi hisse şu anda alınabilir fiyatlarda( tabii seçimlerin tekrarı ve s400 krizinin etkilerinin ne olcağını bilmiyoruz..). Piyasasa çok sert düşüşler yaşanmassa bu fiyatlardan alınıp kasadaki 35 milyonun şirket alımında kullanılmasıyla yukarı hareket potansiyeli olduğunu tekraren söylüyorum.. ayrıştığımız nokta ise şu; patronun ideas ve seykmün fiyatlarında manipülasyon yaparak fiktif kar yaratıp piyasa dolandırıcılığı yaptığı ve %10-20 lik marjlarda oynayarak ky üttüğü görüşündeyim.. sen ise genel kurulda bizzat patronla görüştüğünü yazıp adamın çok bilgili ve becerikli olduğunu ve boşa mal toplamayacağını iddia ediyorsun.. hatta ölü kedi sıçraması gibi muğlak metaforlarla kağıdın çok gideceği intibası yaratıyorsun.. ama hiç bir zaman artış oranı ve hedef fiyattan bahsetmiyorsun.. misal benim bir cahil olarak bilmediğim ölü kedi sıçramasının tavan noktası ne olacak.. açıklasanda biz fanilerde yararlansak
https://i.hizliresim.com/26Glyv.png
4 saat olmuş kımse yorumlamamış
ben takası paylaşayım büyük ustalar cevaplasın önce
estreye gerek yok 4 tane aracı kurum kullandığımı yazmıştım
bırını cuma günü yazmıştım
diğeri kımsenin kullanmadığı bır aracı kurum anadolubank
benden başka zannedersem bir kişi daha kullanıyor
diğer 2 sıde bende kalsın yeter zannedersem
Evet kim cvp verecek bilgili arakadaslardan benim bu konu da bilgim zayıf
Ekstre olmazsa size kimse inanmaz beyefendi...
Benim icin bu dk sonra yazdiklariniz kiymeti yok.
Bitmistir....
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.