isyatirimdan geldi cizici :) hoop diye alirlar adamin lotunu tahta baskilamak ne :)
Birde aksam kap haberi düsüyormus, Ferit Başkan almis diye oh mis :)
Printable View
isyatirimdan geldi cizici :) hoop diye alirlar adamin lotunu tahta baskilamak ne :)
Birde aksam kap haberi düsüyormus, Ferit Başkan almis diye oh mis :)
arkadaşlar 20,01,2021 tarihinde bu yorumları yapmıştım...bilançoyu tekrardan inceledim...bu bilançoya göre borsada olması gereken fiyatı 32 tl olarak buldum....şu ana kadar bu hisse hakkında yaptığım yorumlarda yanılmadım...bakalım bu tahminimde de yanılacak mıyım ??? tekrardan izleyip görelim....
not: tahminlerim borsanın çok aşırı bozulmaması vede rusya -ukrayna savaşının çok yayılmaması şartı iledir... =)
bu hissede 20,00 tl bile artık dip olamaz...2022 yılı ilk çeyrekte son çeyreği teyit eden (ciro ve kar miktarları ile ) bir bilanço yollarsa ?? alkada çok güzel fiyatlamaların görüleceğini tahmin ediyorum...
kağıt fiyatları genelde döviz kuruna göre ayarlanıyor...alka zaten kapasitesinin tamamını doldurmuştu..döviz kuru daha da arttı...bu durumda son çeyreği teyit edecek 2022 yılı ilk çeyrek bilançosunu beklemek mantıklı olacaktır...sabır sabır sabır...:)
Ekranı kapatıp gitmistim ,
Ağa almış Hisseyi biste ençok kazandiranların en tepesini yerlestirmis, :)
Elleri dert görmesin kesesine bereket :)
Yavru mavru diyorsunda yillardir Alkanin ekmegini yiyor Alkim :))
burasi fiyatlansin Alkim kolay is , isik ökte var , önceden pek tutmazdim ama
Alkimoyu radarina soktugu gün bu adam isten aliyor dedim :)
saka bir yana , takip ederim ışık ökteyi,
onu öngörüleri iyi son zamanlarda
ama maden konusnda cok erken konustu o yüzden anlasilmadi 2021 maden yılı olacak diyordu