Printable View
Alıntı: Originally Posted by Webster Adamsiiiiiiiin Bilmukabele:)
Alıntı: Originally Posted by jmk99 Kiev tek geçerim. Emmi senin nick matkap69 felan olmaliymis
Alıntı: Originally Posted by Webster Syn gaya Benim dedem rakiyi kovayla susuz ictigi icin ehliyet vermemisler Bu da size....olsun Noktali yerleri yanlis anlamayin oraya Ornek kelimesi gelecek Eşşekli fotoğrafıni tercih ederdim, eşşege binmek için ehliyete gerek yok!:oleyo:
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bilmukabele:) Tesekkurler ustadim...skec resmen sizin icin yazilmis 😃😃😃
Bir daha söyleyeyim aylık %1,78.Unutmayın:kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya Eşşekli fotoğrafıni tercih ederdim, eşşege binmek için ehliyete gerek yok!:oleyo: Gaya abey Burada esek ne gezer. Esegi merte sormak lazim corumlu ya orada cok binerler😃 Benim dedem gazi m.kemalin yaninda at kosturmus...
Alıntı: Originally Posted by myfinans Bir daha söyleyeyim aylık %1,78.Unutmayın:kahkah: Ama o gecmis Onumuzdeki aylarda daha dusuk olacagindan 1.78 in altida kabul edilebilir 😃😃😃
Alıntı: Originally Posted by Webster Gaya abey Burada esek ne gezer. Esegi merte sormak lazim corumlu ya orada cok binerler Benim dedem gazi m.kemalin yaninda at kosturmus... Kac yasindasin sen yahu, benim dedemin yaşı zor yeter o yillara:he: