Printable View
Alıntı: Originally Posted by guneysu geleyim...... 20 okka damıtırız... bir hafta davşanlıda da misafirin olurum.. :yahoo: 20 okka ve 1 hafta? :oleyo:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya BİZANSLILARA kapalıyız maalesef, o Ali beye mahsus bir davetti! :yes: Malum bekar adam Ali bey ne kokar bulaşır, siz gelseniz Yavuz, Beyza takım taklavat ohaa... bir sürü iş! :kahkah: Yavuz beyza gelmez, annelerini alır gelirim, biz damnatırken, hanımlar da muhabbet eder, kütanhya seramikleri bakarlar. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by DeliKAN Çok üzüldüm çok.. 20 senelik ağaçtı.. Ahan da bacaam kalınlığında dal.. parmak kalınlığında çatlamış.. yeni sürgün dallar kırılmış.. Yakalasaydım onları.. Erikleri yiyenlerin canı pek acımazdı.. erikler çok büyümemişti daha.. :he: Ama dalı kıranın canı çok yanardı... Dal bacak kalınlığındaydı... :oleyo: Bende çok üzüldüm, evin bahçesinde mandalina, şeftali, limon ağaçlarım vardı, 3 ayrı köşede kokulu üzüm vardı.. hepsi gitti, tüm arsayı açtık, kapalı garaj yapmak için. gitti canım ağaçlarım...
Alıntı: Originally Posted by MedwiG 20 okka ve 1 hafta? :oleyo: içmeyeceğiz 20 okkayı, depolayıp bizansa götüreceğim.. hafta boyunca, reha beyin sarışınlarla oynaşacağız.. :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by reha kaya BİZANSLILARA kapalıyız maalesef, o Ali beye mahsus bir davetti! :yes: Malum bekar adam Ali bey ne kokar bulaşır, siz gelseniz Yavuz, Beyza takım taklavat ohaa... bir sürü iş! :kahkah: Hepyek gelirim, dubara içerim; bulaşmam, sadece teşekkür eder ve giderim efendim :kahkah: Yine de damıtmalıyız :oleyo: :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu içmeyeceğiz 20 okkayı, depolayıp bizansa götüreceğim.. hafta boyunca, reha beyin sarışınlarla oynaşacağız.. :kahkah: "İcmeyecegiz depolayıp" diyince sapancaya getireceksiniz sanmıştım meger eve gidiyormuş :kahkah:
Alıntı: Originally Posted by guneysu gitti canım ağaçlarım... Ağaç sevgisini bilirim.. hiç bir şeye benzemez.. Her kış/bahar bir kaç fidan dikerim.. Acaip bir aşk bu.. Belediyenin parklarına bile kaçak fidan dikip kaçmışlığım vardır.. :oleyo: Şimdi bazıları 10 metreyi geçtiler.. :)
Alıntı: Originally Posted by MedwiG "İcmeyecegiz depolayıp" diyince sapancaya getireceksiniz sanmıştım meger eve gidiyormuş :kahkah: Gözü doymaz bunnarın, Sapancada saldırınca göreceksiniz bunnarı! :kahkah: