İsrail ülkesinden paylaşım yapılmasını yasaklamış dün sağlam tokat yediler beklemiyorlardı , İranlı yetkilerin sosyal medya üzerinden verdiği demeçlere göre daha tahrip gücü füzeler atıcaz diyorlar ,
Printable View
İsrail ülkesinden paylaşım yapılmasını yasaklamış dün sağlam tokat yediler beklemiyorlardı , İranlı yetkilerin sosyal medya üzerinden verdiği demeçlere göre daha tahrip gücü füzeler atıcaz diyorlar ,
verdiğim link açılıyor en azından bende açılıyor :))
ek olsun https://www.hdfilmcehennemi.nl/dizi/...zon-1/bolum-1/
bunuda atalım.
zdx verdiğin videonun 3 dakikasını izledim.. gerisi zaman kaybı :he:
ben gider eyi aşamlar...
haa bu topici ve topicdeki yazarları sevmeyenlerede önerim. strip olup gitsinler kendilerine kendileri gibi mecralarda yazsınlar.
boş boş yazıları okuyup zamanlarını ziyan etmesinler :he:
her tükürüğü şuursuzca yalasınlar sorgulamadan..
öte tarafta .. hd bokböceği cehenemminde başarılar size yolunuz açık ve aydınlık olsun inşeeallah...
:drunk:
Geçende TGRT kalemşör söylüyor neymiş imamoğlu K.K konuşmasında imamoğlu demişki başkanım siz olmadan mitingler boş oluyor demiş :drunk:A.K görüşme odasındaki şeyi nerden biliyorsun
19 mart tada söyledim şimdide söyleyecem RTE siyasi hayatının en büyük hatasını yapmıştır ama bilerek ama birileri yaptırdı onu bilemem bana göre , ogune kadar muhalefeti birşekilde kendisi dizayn ederek buralara gelmiştir ama son göle çalınan maya tutmadı neden siyasi hata diyorum kendi anketleri dahil %49-51 gözüken imamoğlu bugun %57-59 çıkıyorsa CHP nin %22-24 arası olan oyu %35-37 gelmişse başka birşey söylemeye gerek yok.
herkese hayırlı akşamlar .