-
arkadaşlar hafta sonları genelikle topiğe bakmıyorum...şimdi baktığımda beni tanıyan arkadaşların olumlu düşüncelerini okuyorum ben hepsine tek tek teşekkür ediyorum...inanıyorum ki daha fazla olmaz arkadaş da beni tanıdıkça benim hakkımdaki fikirleri değişecektir...beni kuzu postuna girmiş kurt gibi görebiliyor olabilir herkesin bakış açısı farklıdır...ama birinin kurt mu kuzu mu olduğuna dair somut delilleriniz varsa o konu tartışılabilir..ama yoksa o zaman ben size bir kıssa anlatayım...
bir gün peygamberimiz (s.a.s) e birisi gelmiş ve siz çok kötüsünüz ben sizi hiç sevmiyorum demiş ,peygamberimiz (s.a.s) haklısın demiş....başka biri de gelmiş siz çok iyisiniz ben sizi çok seviyorum demiş...peygamberimiz (s.a.s) ona da haklısın demiş...
bu durumu gören sahabiler iki kişiye de aynı cevap vermesine çok şaşırıp sormuşlar...peygamberimiz (s.a.s) insan karşısındakini kendisi gibi görür ,yani karşısındaki bir çeşit aynadır...seni sevmiyorum kötüsün diyen aslında kendini görüp söylemiştir...aynı şekilde seni çok seviyorum diyen de kendi kalbindeki güzelliği görüp söylemiştir...
şimdi kurtluğum konusunda bir deliliniz varsa o zaman haklı olabilirsiniz veya bu konuyu konuşabiliriz..ama bir deliliniz yoksa ve tamamen zanınıza göre bunu söylüyorsanız o zaman bence sizin kendi kendinizi sorgulamanız lazım...çünkü aynada gördüğünüz aslında siz olabilirsiniz...
-
şimdi gelelim gentaş konusuna...bu hisse zirvesine %13 uzaktadır ve yine bana göre önemli diplerinden olan 1,50 ye de hemen hemen aynı miktarda da yukarıdadır...yani hisse tam olarak ortada duruyor...hisse bundan sonra çıkar mı iner mi bilmiyorum...ama daha önce de söylediğim gibi bu hissedeyim ve yaklaşık bir aydır da yerimde sabitim...isteyen alır isteyen da satar...
hisselerdeyken de kimseye al veya sat demem...gördüklerimiz söylerim isteyen alır isteyen de satmaz...ama beni takip eden ky dostlarımın olduğunu biliyorum...onlar için girdiğim hisseyi de maliyetimi de söylüyorum artık karar onlarındır...bazıları benim ile alıyor ama satışları kendilerine göre karar veriyorlar..artık o onların bileceği iştir..
borsaya ilk girdiğimde tüm borsanın benim aleyhime çalıştığı zanına kapılıyordum çünkü hangi hisseyi alsam zarar ediyordum...bir hisseden kazanmak benim için mücize gibi bir şeydi...hala bu durumda olan ky dostlarımız var..onlara bir nebze olsun faydamız oluyorsa ne mutlu bize..bu sırada dua da alıyorsak yine ne mutlu bize..kendim kazanıyorum benim ile kazanan olursa daha da çok mutlu olurum...
ama ben şu anda kazanıyorum diyorsam en doğru kararı ben veriyorum demek değildir..ben de insanım duygularım var görmediklerim var ,yanlış gördüklerim var ...benim söylediklerimi muhakkak bana değer veren dostların da akıl süzgeçlerinden geçirip öyle karar vermeleri gerekiyor...
-
Bu bilancoyla bu karlilikla hale hile pesindesiniz. Yazıklar olsun. Endeks %1+
Gents 1.65
Lenovo A7020a48 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Al işte klasik bilmem ne bebesi
-
Bosunamı diyoruz bunlar ahlaksız adamlar bunlar artık cetelesmiş adamlar bunların hakkından hakimler gelir fakat memleket memleket degilki
-
-
taban isteriz , taban isteriz biz mazoşistler doymadık karamanın kırbacından. Ya ailede bir tane şerefli insan yok mudur ya. Haram yemeyelim diyen bir kul yok mu. Bu ne ********lik.
-
genart, eski deyimle genpaz tüm paynı satmadan bu hisseyi çıkartmayacaklardır. Sonuç ganart a satılan hisseleri patron pahalıdan toplamak istemez.