fener ile bşkşhr berabere kalırsa p.tesi ne olur....
Printable View
Fener karabuku rahat geçer . Baskasehir umarım puan kaybeder. Ama ben 3. Luk bile iyi diyorum son 2 hafta 2. Lik çok sürpriz olur. Karabük elek olmuş bilmiyorum onur meselesi yapıp bir iyilik yaparlar mi ?
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Artık şampiyonluğun gittiği tescillendi bugün. Geçende dursun özbek uefdan men olmayacağı baan söylendi diye açıklamada yapmış ama uydurma haber mi gerçekmi bilinmez. Sırada kaldı ikincilik olasılığı.
Bugünlerde haber sitelrinde pepe 20 milyon euraya babel 13 e şu bu kadara beşiktaşa par a yağacak şu yıldız bjk da haberleri yayılıyor buda midemi bulandırıyor 2 lere yolculuk ufukta diyorum nalet kağıt hayır satmayınca zarrda değilizde bu fiyatlardana lıma başlamak vardı.....
Beşiktaş Burak YILMAZ alirsa eger önümüzdeki sezon da sampiyonluk kaçar basın burak'ı beşiktaşa kitlemek için hergun haber yapıyor karanlık eller iş başında
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Shakira bizim gibi yatırım yapıp zararda olanlara moral vermek amacıyla konser verecekmiş vodafone arenada, orman bu arkadaşlardan konser bileti almayın bari yazıktır demiş
şaka bir yana mali kongreden önemli bir havadis var mı veya farklı bir şey
Bedellinin "B" si dile getirilmedi... Geri kalan aynı şeyler, aynı teraneler... :)
Bu arada katarın "K" si de yok... Elimizde sadece sabır kaldı.