Bilanco geldi kar gecen yila gore biraz dusmus ama ozkaynaklar guzel artmis.2019 3 aylik 115 2020 3 aylik 90 ozkaynaklar ise gecen il 1600...iken bu yil 2400...
Printable View
Bilanco geldi kar gecen yila gore biraz dusmus ama ozkaynaklar guzel artmis.2019 3 aylik 115 2020 3 aylik 90 ozkaynaklar ise gecen il 1600...iken bu yil 2400...
Anladım ki bu hisseden şimdilik bir cacık olmayacak. Zararına sattım. Kalanlara bol kazanç YTD
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=ulas351;4417603]Anladım ki bu hisseden şimdilik bir cacık olmayacak. Zararına sattım. Kalanlara bol kazanç YTD
Günaydın.Ulaş351 kardeşim ben bu kağıdı size anlatmaya çalışmışdım..Yalnız bugün satmaklada iyi etrmemişsiniz.Bugünlerde
yine bir kısa dönem tavan serisi yapabilir diye düşünüyorum.Rastgele .
Hedefim 60 lı rakamlar sonra 90 lar olur mu olur.ama ne zaman...sonra yuksek bir sermaye arttirimi bekle beklenti cok
Haklı çıktın değerli kardeşim. Ne yapalım sağlık olsun. Size sevdiklerinizle sağlık ve bol kazanç diliyorum [QUOTE=eldoR21;4417865]POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Değerli arkadaşlar bu hisse beni çok üzdü. Elimde gerçekten yüklü spekin iştahını kabartacak ciddi bir lot vardı. Sessiz sedasız izliyordum 16 nisanda 46.02 maliyetle yüklü bir şekilde mallanmistim. Şunu anladım ki hissenin speki tek tek lot sayıyor. Tek tek lotun sayıldığı bir tahtada bendeki 14.750 lot speki elbette ki düşündüreceki.ben bu gün olmadık kademelere satış yazdım. (belki altlarda yerine koyarım düşüncesiyle) Ama olmadı. Değerli arkadaşlarım şu anlaşıldı ki gerçekten spek 1 lotun bile hesabını yapıyormuş. Lütfen maliniza sahip çıkın. Spekin benden çarptığı paraları hiç değilse sizin gibi küçük yatırımcı kardeşlerim kazansın. Hepinize sağlık ve bol kazanç diliyorum değerli kardeşlerim. Ne yapalım nasip değilmiş. YTD
Vay be 3 aracı kurumdaki lotlarimi bile takip etmişsin spek. Helal olsun sana
41.960 tavanda:vk:...40.900 postaladık 38 topladıklarımızı,toplarkende korkarak aldık,sebebi çok,45 olan hisse 24 olursa neden korkulmasın,neyse alan hayrını görsün.