Sevgili knox, sende bir şeyler söyle, söz seni içeren bir diyalog yazmayacağım. (mühendisler odası tarifesi, filan)
Printable View
Sevgili knox, sende bir şeyler söyle, söz seni içeren bir diyalog yazmayacağım. (mühendisler odası tarifesi, filan)
değerli dostum mausolos....dün senin ile böyle bir diyaloğumuz olmuş idi...bu gün bu hisselere baktığımda gentaşın %5 e yakın çıktığını ve tarihi zirvesini gördüğünü görüyorum...albaraka da bu gün iyi çıkmış...silverline de çıkıyor..durdo da fena değil...banvit çok durun ama oda her an bir patlama yapabilir...bilançodan sonra bu hisselere dikkatlice bak diyorum...
silverlinenin yeri bambaşkadır...onu daha yakından izle...sonra bana hak vereceksindir....:)
Sevgili Keko, yatırım stratejilerimiz birbirine çok benziyor. Zaten aynı hisselerde sürekli denk gelmemiz de bunu gösteriyor.
Ben senden daha hızlı silah çekiyorum o başka tabi.:kahkah:
Şaka bir yana, Mndrs, Erbos, Blcyt, Durdo, Silvr, Kutpo, Gents, Uluse'ye bu yıl içinde yatırım yapmış biriyim.
Aslında vadem çeyreklik bazda ve göstergeler bozulmadığı sürece de elde tutma şeklinde. Bu şekilde hem uygun maliyet yapmış oluyorum hem de orta vadeli tatminkar bir kar elde edebiliyorum.
Endekste yaşanabilecek düzeltmeler ve buna eşlik edecek hisseler benim açımdan alım fırsatıdır diye düşünüyorum.
Hali hazırda Silvr gibi tam fiyatlanmamış güzel şirketler olduğunu düşünüyorum.
Senin nezdinde, tüm hissedarlara bol ve hayırlı kazançlar dilerim.
Sn.İzci
Rumuzumun altında kıdemli üye yazıyor diye yorum yapmaktan kaçınıyorum.Yanlış bişeyler derde milletin vebalini alırım diye.
Birde benim durumum sanırım biraz farklı.Hiç ihtiyacım olmayan bir parayı ,2016 aralık ayında bir arkadaşımın yönlendirmesi ile yatırım hesabı açıp kronta yatırmıştım.Denk geldi sağlam firmaymış hiç bişey bilmeden baya bir katladım o parayı.Sonra ordan kazandıklarıma güvenip başka kağıtlara daldım.Hemen hemen ( bir kaç tane çimento fabrikası kağıdı hariç ki onlardanda sektörün içinde ve yine o fabrikalardan birinde çalıştığımdan önceden haberim oldu) hepsinden patron kazığı yedim.
Tam borsadan çıkıcaktımki Gereli ralli öncesi yakaladım ve doğru zamanda çıktım ve yine toparladım.
Şimdi kront ve silverdayım.
Kaybetmeye tahammülüm var.İstediği kadar insin, bu grup dağılmadan satmayacağım.
Hissettiklerimi gördüklerimi yazmaya çalışıyorum ancak bilgili olmadığımı herkes bilsin isterim:Sorduğum sorularlada bazen bunu anlıyorsunuzdur..
Saygıalrımla.
hoş helal olsun dostlar...zaten bizi sesizce takip eden dostlarımızın olduğunu biliyorum o yüzden de kaliteli hisse olmadıkça yazmamaya çalışıyorum...eğer bazı hisselerde de yazıyorsam muhakak çıkış potansiyeli vardır diye yazıyorum...erbosta geçmişte güzel kazanmıştık...