Arkadaşlar temettü kapta 0.193 kuruş gösteriyor ama hesaba 16 kuruştan yatirmislar sebebini bilen varmı
Printable View
Arkadaşlar temettü kapta 0.193 kuruş gösteriyor ama hesaba 16 kuruştan yatirmislar sebebini bilen varmı
Vergi kesiliyor.neti 164 felan.kafadan zarar.temettununde bir mantigi yok.hisse ayni oranda brutten dusuyor.hatta zarar yaziyoz vergiden dolayi.ben temettum kadar alis yazdim tekrar tahtaya..
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Defacto:Halka arza aracılık eden İş Yatırım tarafından Cuma gecesi KAP'a yapılan açıklamaya göre halka arz esnasında sermayesi 212.6 milyon liradan 229.7 milyon liraya yükselecek olan şirketin ortak satışı dahil olmak üzere 59.5 milyon lira nominal değerli hissesi halka arz edilecek.
Halka arza fazla talep gelmesi halinde 8.9 milyon lira nominal değerli hisse de ortaklar tarafından satılacak.
Buna göre halka arz büyüklüğü ek satış dahil 855.8 milyon lira ile 1 milyar lira gerçekleşecek.
Halka arza Ak Yatırım ve İş Yatırım aracılık ediyor.
aha bugün aha yarın çıkacak derken her gün ufak ufak düşüyor, bu gidiş iyi bir gidişe benzemiyor. bir gün sert bir iniş yaparsa diye endişeleniyorum.
Şu borsanın haline bi bakın. Mübarek gün Allahınızdan bulun lan i.tneler
çoook uzun zaman bekledim, bu sefer ortaklık olacak gibi öncekiler gibi olmayacak diye düşündüm,sonuç başladığımız noktaya dönüş ne diyelim ne demişler nasibuke yusibuke velev kane tahte'l-cebel. nasip değilmiş.
Kimse yok
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yükselince ortaya çıkarız. düşünce moraller düşüyor.
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.