Demokrat bi başkanımız var elestiriye acık
Printable View
Arinc degisik bir figur. Bu bit pazarina nur yagdiran son atamalarin baska amaci da olabilir. Cumhurbaskani tarafindan saray eşrafina bir denetim mekanizmasi olabilir. Ya da sikca dillendirildigi gibi yeni kurulmasi dusunulen partiye kaymalar olmasini engelleme amaci. Belki de o parti bir bloftur. Amac kenara itilmis eskilerin sopa gosterip tekrar aktif rol alma cabasidir. Bir sure izlemek lazim.
Evet Babacan,Gül ve Davutoğlu cephesine karşı bir hamle olabilir. Bu da çok kuvvetli ihtimal:
Cem Küçük: Bülent Arınç Erdoğan dışı başka oluşumlarla fingirdemiyor. Arınç'ın bana düşman olsa bile mert düşman olacağını söylemiştim.
Özeti şurada:
https://t24.com.tr/haber/cem-kucuk-t...demiyor,823498
Chelsea 2-0 öne geçti...
Boşuna gitmiyor kupa isteyenler bu takımdan...
Ben iktidar partisinde olanlari Cem Yilmaz in askerde pasayla gorusmeye gidisi esprisinde yasananlara benzetiyorum abi. Her asamada kopup gitti birileri. Bu son evrede Cumhurbaskani etrafinda kim kaldiysa aciktan ya da perde arkasi en guclu onlar. Hdpyi harcadilar, fetoyu tokatladilar, partinin en eskilerini sildiler. Demekki cok guclu ve etkililer. Bunlar kimse artik her seyi ele gecirdiler. İstedikleri gibi at kosturuyorlar. Bunlara karsi Akp icerisinde ciddi bir tepki ve mucadele var diye goruyorum.