twitterdan
Holştayn ineği Bursa'da süt verirse yerli ve milli midir ?
Printable View
twitterdan
Holştayn ineği Bursa'da süt verirse yerli ve milli midir ?
22 milyar TL'lik bir yatırımda mutlaka araç başı üretim maliyetini ve muhtemel satış fiyatını biliyor olmalılar.
Ama dediğiniz gibi fiyatı bu aşamada açıklamak halk üzerinde oluşan bazı algıları bozabilir.
Anlamadığım şu fiyatı biliyor olmalılar, biliyorlarsa bu fiyat ile çok düşük bir satış adedine ulaşılabileceğini de mutlaka tahmin ediyorlardır.
Bu durumda özel sektör bu yatırımı neyin diyeti olarak ödüyor?
Size katılmakla birlikte, tüm maliyetler euro cinsinden değil. Bir de batarya fiyatlarında aşağı iniş durumu var. aracın onemli bir fiyatını oluşturuyor galiba. Yurtdisi bir makalede fotoğraf gördüm..suv modeli neredeyse tıpatıp başka bir araca benziyor. Daha aracın herşeyi hazır olmayabilir fikri oluştu. Fiyat aciklamaktan ziyade, tanıtım erken gibi.
SM-A520F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir ürünün günümüzde %100 yerli ve milli olması da şart değildir bence.Önemli olan katma değer yaratacak ürünleri geliştirmektir.Örneği huawei bir telefon alın elinize bakın ne kadarı %100 yerli.Işlemcisi Amerikan,yazılımı Amerikan,ekranı G.Kore ,kamerası Almandır. v.b. Ama bütün bunları birleştiren ve tüketiciye sunan bu firmanın devasa bir telekomünikasyon altyapısı vardır.170 bin çalışanı vardır.20 ülkede arge merkezi vardır milyonlarca hatta milyarlarca dolar para harcar.Yani rekabet etmek için güçlü bir sermayesi vardır.
Uzay bey kardesim
Evo morales moralsiz şekilde meksiko Siti ye kaçarkene
Bilmiyomıydu ardında binlerce kefensiz yatan lityum madeni savaşçısını
Madenin menbağıda çalışan yüzbinler tekno geliştirici tahife kadden önemsiz ve mühümsüz midir?
Şimdi arkamdan saydıra na cevap verip de onun seviyesizliğine düşmek varda! Bilen biliyor diyelim geçelim.