https://youtu.be/w2xWw7IAh64
98/99 da doygunluga ulasti diyor Halil Bariskan
Gecen gun 99 a gelmeden bir gun once 99 / 93 olur yeni bandimiz dedi. 99 a degip 94,5 gorduk.
Printable View
https://youtu.be/w2xWw7IAh64
98/99 da doygunluga ulasti diyor Halil Bariskan
Gecen gun 99 a gelmeden bir gun once 99 / 93 olur yeni bandimiz dedi. 99 a degip 94,5 gorduk.
Haber tırt mırt anlamam piyasayı tutan bir el var o elde güçlü organize.o yüzden sıkılınca haber borsaya yada bazı endeks kağıtlarına.ben yiğitten şüpheleniyorum hiç gözükmüyor külliyenin altında bu işlerimi yapıyor diye şüphelenmiyor değilim.hadi 2 -3 000 yukarı açtık napcan alcanmı? satcanmı?
Döneceksekte işte böyle bir günde dönecez 3000 artı açıp sıfırlayacaz hatta eksiye geçecez.ama ne zaman?az sonra.
Buradaki insanlar genelde akıllı zeki insanlar, ama insan denen şey %51 psikoloji %49 akıl mantık.
Uzay Yolu'nda Mr. Spock bile sonradan değişti diye hatırlıyorum.
Çocuklar ve yaşlılar çizgi film seviyor. Rahmetli babam son döneminde çizgi filmlere sarmıştı, ben de arada bakmaya başladım, trenlerin lokomotiflerin olduğu çizgi film denk gelirse seyrediyorum.
Yani TV den insanları yönlendirmek mümkün. TV'ler bir nevi sivil toplum örgütü gibi oldu yüzlerce kanal var bir de internetten yayın yapılanlar var. Babamın arkadaşları şu TV kanallarını seyret demişler onları seyrediyordu o şekilde örgütlenmeler vardır.
Bu arada;
Bence dünyada yeni bir para çıkabilir. Arada bize şunu yapın dış borcunuzu ödeyelim gibi teklifler oldu gibi söylentiler olurdu. TL yi altına bağlayın dış borcunuzu ödeyelim teklifi de gelebilir, ama o işin rantı belki çok daha fazla, borç + X milyar dolar da denilebilir, sonuçda parayı korumak için daha fazla yatırım ve asker vs de gerekiyor.
Bu düşük faizli krediler yine de bir risk, altına endekslenirse mevcut kredler ve tahviller vs deki faizlerin de güncellenmesi gerekir bence.
TCMB merkez bankaları ile görüşüyoruz diyor, her ülke en iyi gayret usulüne göre bir miktar TL almak zorunda diye kampanya mı yaptılar acaba.
94500 e niye geldi Fdow % 3 /4 gibi düştü diye şimdi niye yükseldi gece Fdow dipten 1100 puan yükseldi diye...
Bırakın onu bunu dow nereye biz oraya...
Cuma günü 118 üzerini gören vadeli Dow 'un gevşemesiyle 116 700 lere kadar gevşedi.
Akşam seansında dow tekrar günün yükseğine giderken bizde 117800 seviyelerini test ettik..
Gece Fdow 100 puan artı yapsın bizde swap haberiyle bist 100 de 100 bini test edebiliriz..
Y.T.D
Demokrasi ancak insan kalitesinin yüksek olduğu toplumlarda iş yapar.
Dünya milletlerinin önüne konan sistemde sıkıntılar mevcut.
Seçilmek ile millet menfaati her zaman paralel olmak zorunda değil.
Yakındaki fayda uzaktaki çöküşe sebep olabilir.
Koyun çobanı güdemez.
Altın para iyidir ama kalp altın basamazsın.
ooo haber gelmiş.
sanırım kimin mala dipten girdiği ve satmak için fırsat kolladığı anlaşılmıştır.
geçen haftadan beri imf ile çalışıyoruz, fed ile swap kanalı açıyoruz. o da olmadı mı başka ülkelerle swap kanalı açıyoruz. eğri yataylaşıyor, mayıs sonu turizmi açıyoruz.
silahımız kalmadığı için doları böyle düşürecez.
https://twitter.com/e507/status/1251848888732041216