Perihan Tantuğ Retweetledi
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
14d
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik dezenformasyon ve manipülatif paylaşımlarda bulunan 30 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.
Printable View
Perihan Tantuğ Retweetledi
ibrahim Haskoloğlu
@haskologlu
·
14d
Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik dezenformasyon ve manipülatif paylaşımlarda bulunan 30 şahıs hakkında yasal işlem başlatıldı.
albrk niye tavan...
hızlıca baktığımda böyle görüyorum...
yanlız 4 ler karmaşıktır...bir ÜÇGENE dönüşürse çok indir kaldır olur...bilemeyiz...dalga yapısı böyleyse piyasanın bir sıkımlık daha canı var yukarı...başka bişeyse başka bişeydir...görecez...
al-sat-tut tavsiyesi değildir!
https://i.hizliresim.com/sluqbsi.png
Bu nasıl iş anlamadim, borsa dipten döndü ama benim hisseler dönemedi😂
Yüksek dolar kuru yarar diye yaygara kopartılan tekstil-hazır giyim sektörü de artık sessiz kalamıyor gelen zamlara.
Sektörde 50. yılını geride bırakan, 140 bin metrekare açık alana kurulu tekstil üretim kampüsünde yıllık 10 milyon metre üretim kapasitesiyle lüks gömleklik kumaş sektöründe ilk sıralarda yer alan Söktaş Tekstil CEO'su Muzaffer Turgut Kayhan doğalgaza gelen zammı değerlendirerek
Doğalgaza gelen artış, her ne kadar sadece endüstri abonelerini etkiliyor gibi görünse de, bu durum üretim maliyetlerindeki artışlara neden olacak ve tüketici fiyatlarına da en kısa zamanda yansıyacaktır.
Artık üreticiler maliyet hesabi yapamaz duruma gelmiştir. Belirsiz ve sürekli değişkenlik gösteren girdi fiyatları, üreticilere satış fiyatlarında zam yapma zorunluluğu yaratır. Hem iç piyasa da alışverişi durdurur hem de ihracat müşterisi nezdinde güvenilirlik kaybına yol açar şeklinde konuştu.
kaynak: https://www.paraanaliz.com/2021/ekon...ratir-g-16784/
Emniyet Genel Müdürlüğü, manipülatif nitelikte paylaşım yaptığı tespit edilen 30 kişi hakkında yasal işlem başlatıldığını duyurdu
Emniyet Genel Müdürlüğü'nden yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Siber Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı ve bağlı il birimlerince, kanunların verdiği yetki ve sorumluluk çerçevesinde, suç ve suçlularla mücadele amacıyla internet ortamında 7/24 esasına göre sanal devriye faaliyetleri yürütülmektedir.
Yürütülen sanal devriye faaliyetlerinde kapsamında, Twitter isimli sosyal medya platformu üzerinde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN kastedilerek #ölmüş hashtagine (etiket) başlatıldığına rastlanılmıştır. Bahse konu hashtag (etiket) altında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a yönelik hakaret, tezvirat, onur ve saygınlığını rencide edici içeriklerin yanı sıra dezenformasyon ve manipülatif niteliğinde paylaşımlarda bulunduğu değerlendirilen 30 şahıs tespit edilmiş, haklarında gerekli yasal işlemler/çalışmalar başlatılmıştır.
Yalan, mesnetsiz ve dezenformasyon ihtiva eden paylaşımlar hakkında gerekli çalışmalar yapılarak adli mercilere gönderilmektedir.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.
https://www.egm.gov.tr/03112021-tari...sin-aciklamasi
MATRİKS DATA
İşte böyle bu insanların yakalanması lazım yalan dolan hisse pazarlayanlar , suni gündem oluşturanlar bugünkü iniş çıkış binlerce kişiye milyonlarca tl zarar yazdı çok kötü alçakça davranışlar.belkide bu zeka yoksunları insanlara ne kadar zarar verdiklerinin farkında değiller yani bunu anlasalar vicdan sahibi bir insan bu manüpülasyonları yapmaz.Bu insanları sonu gelirmi gelmez 50 tanesini hapse atsan 50 tane daha ortaya çıkar ama mücadele etmek lazım.Kısacası başbelaları Para söylenmez ayıp ama meblağğ küçük büyük diye eleştiri yapmayın lütfen para paradır kuruş kuruştur sırf borsa iniş çıkışta 15 dakikamı sürdü her neyse 250 tl zarar yazdı.
erken seçim veya normal seçim...bence öyle bir durumda borsayı satarlar...yabancıların malını bademler sırtladı...o gün şartlarında rte'nin kazanamayacağını düşünürlerse bu malı kusarlar abicim...bence...
sonra da yeni mal sahipleri ile yukarı iyi bir hareket başlar...bence...