Originally Posted by
freesky
Bir dakika ya, bu soru cok orjinal olabilir Sn Tezzz. Ben de cok merak ettim simdi. Berushurma Hocam, siz once grafik kagidina mi ciziyorsunuz grafikleri? "Bilgisayara nasil bu grafik aktariliyor" derken tam olarak neyi kasdettiniz? Buyuk fotokopi makinelerinde genelde scanner oluyor, oradan tarayip, network agiyla bilgisayarinizdaki masaustune grafik aktarabilirsiniz. Hatta daha basidi, fotografini cekip, kendi emailinize gonderin. Oradan da masa ustune kayit edersiniz.
Lakin, merakimi mazur gorun ama boyle birseye nicin ihtiyac duydugunuzu anlayamadim. Kagida grafik cizmek, onca data girmek vs ciddi zahmetli bir is. GRafigi direk nicin bilgisayarda cizmiyorsunuz? Internet baglantiniz yoksa, kutuphaneye gidin, oradan datayi flash drive a yukleyip evdeki bilgisayarda cizebilirsiniz....Yada cep tlf u internet provider olarak da kullanabilirsiniz evdeki pc icin...???
O degil de asil, Sacro Hocam, 2013 Windows un uzerine 2016 yukledim. Ancak eski sistem dosyalarinin cogu hafizada kaldi ve cok da buyuk yer kapliyor.....Nasil bir chozumleme yapabiliriz acaba?:plc::plc::plc::plc::plc::plc::plc:
Hissedir bu iner de, cikar da. Yeterki keyifler bozulmasin, takmayin kafaniza dostlar. Saglik sihhatimiz yerinde olsun her daim. Yine calisir, yine aliriz. Ama once saglik, ve de EVDEKI HUZUR; bu ikisinin ne maddi bir karsiligi vardir, ne de telafisi...
Kalin saglicakla,
freesky