musk avrupada nüfüs azalyor avrupa ölüyor diyorsa:
gidişatta zaten ona eğilimli uzun bir süredir, biryandan Ukrayna dan savaştan kaçan göçmenler, diğer yandan diğer yollardan giren ya da girmeye çalışan diğer ülke vatandaşları İran, Suriye, Afgan
Printable View
musk avrupada nüfüs azalyor avrupa ölüyor diyorsa:
gidişatta zaten ona eğilimli uzun bir süredir, biryandan Ukrayna dan savaştan kaçan göçmenler, diğer yandan diğer yollardan giren ya da girmeye çalışan diğer ülke vatandaşları İran, Suriye, Afgan
Bunların çoğu Avrupa'ya zaten uzun bir süre önce girmişler ve uremisler bile. Haliyle Avrupa yi Musk başka bir dille ölüyor diyerek açıklamış. Avrupa bunları geri çıkarmaya çalışıyordur egitimlileri ve işine yaradiklari hariç tabiki.
Elalemin derdi bizimi gerdi gibi olacak ama başta Almanya olmak üzere multiceler Türkiye de kalsin parasını verelim demeleri bile baştan beri hataydı, sonuçlarının yansımasını biz ne kadar yaşiyorsak onlar da bu yakın coğrafi konumlanmadan bir o kadar etkilenecek. Ytd
Çin bizim içinde kötü tabiki herkes için olduğu gibi.
Gecen bir yerde okudum bursa da bir yeri daha almışlar 600-800 kişi mı ne vatandaş işten cikarilmis. Makina üzerine bir yermiş.
Yani işler iyice sarpa sarıyor. Ytd
Haberi aradım şimdi ama bulamadım. Belki fake haberdi bilemiyorum. Ytd
Avrupada nufusun azalmasinin en buyuk sebebi cok cok baska
simdi burda yazmak ne derece dogru olur
avrupya giden gocmenler ile bu is olmaz
Avrupada hersey daha kotuye gider
o giden gocmenlerde zaten tesla ile isi olmaz
gecen yil bu zamanlar stutgart da kaldim 4 gun
4 gun boyunca polisler haric 1 tane almana rastlamadim
2000 li yillarda 7 yil Hollanda da yasadim yasadigim cadde buyuk bir cadde idi ve isyerlerinin %90 i hollandali idi
gecen yil ise bu isyerlerinin %95 i hollandali degildi
Avrupa gecmiste ve bugun aldigi gocmenlerin cezasini cok buyuk odeyecek
şimdi amerika verilerine baktım ihracatının %15inden fazlası petrol ürünleri toplam ihracatının %50 sinden fazlası avrupa dışı ülkeler.yani güçlü bir avrupa yerine muhtaç bir avrupayı tercih eder.ölmesini terci etmez ama osmanlı gibi hasta adam işine gelir.
göçmen konusunda avrupanın uzun süredir yaptığı şey göçmenleri entegre edebiliyorlardı.seçme şansları vardı son ortadoğu meczularından sonra ipini koparan gelince olay kontrolden çıktı.
amerikan diye bir millet yok sonuçta hepsi göçmen değil miydi ama zaman zarfında hepsi adapte oldu hala oraya giden green cardla alınan bi sürü adam bi şekilde adapte olup yaşıyor.
avrupada ise ortadoğu kafasındakiler gittiği yere uyum sağlamak yerine kendi kültürünü de götürmeye çalıştığı için şu aralar sıkıntı oluyor. ortadoğulular zamanda yolculuk yapıp 50 yıl geriden geldikleri için zamanla alışacaklardır.
para refah hayat standartı sağlanınca onlar da zamanda ileriye gider merak etmeyin.
Gocmenleri hicbir zaman entegre edemediler
hatta bu yuzden 45 yasindan gun almis insanlara pasportlarini verip ulkelerine geri donme sarti ile emeklilik sansi verdiler [tam yilini hatirlamiyorum]
3. ve 4. nesil biraz adapte olmus gozuksede 1.ve 2. nesilden dolayi bu adapteleri cok cabuk bozulabiliyor
Amerika ve Avrupa kiyaslanamaz gocmen konusunda
Avrupada cocuk parasi adi altinda yapilan yardim var 25 yasindaki bir kisinin 43 tane cocugu cikti memleketinde
izine gittiginde ne var ne yok yazdirmis ustune :)
sonra hop bir karar aldilar 3 cocukdan fazlasina cocuk parasi odememe karari . cocuklar yurtdisinda ise bu rakam 1 idi yanlis hatirlamiyorsam
Avrupada onceleri afro africanlarin yasadigi yerler tehlikeli sayilirdir
Suan Paris Opera da cantani koltuk altina SIKISTIRARAK gezersin
18. Bolgede bu sekilde gezersin anlariz da 9. bolgede bile bu sekilde geziyorsun artik
Avrupa onden gidiyor biz ulke olarak biraz gerideyiz
onlar suan bunlari yasiyor
biz 3 5 sene sonra yasamaya baslayacagiz