Eger bu dogruysa, cok sert bit sekilde ceza verilmeli.
Hakim ve savcilara saygi duyacaksiniz.
Jandarma Bs.cvs'unu gorunce degil Hakim'i gorunce ayaga kalkacaksiniz.
Hukuk devleti olacaksak.
Printable View
Kanımca BIST fena gitmeyecek. Zaten Van olaylarına hemen sert tepki verip aşağı dönüp mazbatanın verilmesinin ardından da bu sefer bugün yukarı doğru sıçraması aslında, sorunun büyük ölçüde güven olduğunu gösteriyor bana göre. Eski politikalara dönüleceğini hissettiren en ufak şey AKP'nin başına bela oluyor. AKP de bunu gördü ve mazbata saçmalığını rezalet bir şekilde eline yüzüne bulaştırarak noktaladı.
Nasıl bir yabancı sermaye ihtiyacı içindeysek, eskiden güle oynaya at koşturdukları alanlarda anında çark ediyorlar artık.
Bu yazımı sayın Virtue'nın BIST'ten bir şey olmaz yorumuna istinaden yazmıştım ama alıntılamayı yapamamışım o yüzden döviz başlığı altında biraz saçma kaldı, kusura bakmayın.
Dolar kendi değerini bulmadan bu ekonomi bu sorunlara devam. Çok fazla denklem elemanı var kkm en önemlisi. Döviz bazlı borçlar vs vs O yüzden dolar gidecek gidecek ama ne zaman izin verirlerse.
Garanti de 100 bin KMH ım vardı. Şimdi mesaj geldi girdim baktım. 5 faizle 12 ay taksit 95 bin Nakit avans veriyor. Limiti de etkilemeden. Hani sıkılaştırıyorduk aq.