Yok öyle şey o dediğiniz bana mahsustur...:(
Printable View
kafein hissesi bu gün çok sert çıktı..tabi bu sırada da işlem hacmi çok çok arttı...bu da hissede düzeltme riski doğurdu...hisse bu çıkışları hazm etmesi lazım...alcakların dikkatli olması lazım...
arkadaşlar kafein hissesinde satış yapıp denge hissesine geçtim...yakın geçmişte de girmiş ve %7 lik bir primi yakalamayı başarmış idim...dengede ben sattıktan sonra hisse %10 luk ekstra bir çıkış daha yapmayı başarmış idi...en geç p.tesi tekrardan blcyt hissesine geçmeyi ve bilançoyu bu hissede karşılamayı düşünüyorum...
ben hepimize başarılar diliyorum..
Böylesine kağıdı ancak tuvalette kullanırım bundan sonra.
Yeter be süründüğün cibilliyetsiz, az da olsa bir tepki ver bari!
Dayanın beyler teknik yolcudur abbas bağlasan durmaz diyor eğer 1.40 üstüne öğleden sonra atarsa 1.50 den önce durmaz teknik çokkkk istekli
arkadaşlar tekrardan hisseye döndüm...söz vermiştim gelecem diye...yeni maliyetim yine 1,40 oldu...önceki hisse adetim 80 bin idi...bu seferki hisse adetm 86 bin adet oldu...kafeinden %16 kazanmıştım bunun bir kısmın dengeye kurban ettim...kalan fazlalıklar ile birlikte tekrardan blcyt a geldim...bilanço açıklandığında bu hissede olmak istiyorum..
ayrıca dün şirket ile görüştüm önümüzdeki hafta bilançoyu vereceğiz dediler...bilançodan da oldukça umutlu idiler...edindiğim izlenimlere göre önümde alış için bir çok hisse alternatifleri olmasına rağmen ben tekrardan bunu seçtim...bizim hisseye galiba döviz yükselişleri olumlu yansıyor....:kahkah:
benim umudum bu hissenin yeni bir gentaş olmasıdır...sabır eden kazanacak diyorum...patron düzgün...şirket de düzgün...geriye kalıyor bilanço....oda düzgün olursa :kahkah: değmeyin keyfimize...